Acasă la mine Necuvântătoare

Andreea Bălan are doi iubiți!

Se spune că mersul pe jos face piciorul frumos. Iar când mergi lânga un patruped simpatic și te numești Andreea Bălan, imaginea devine cât se poate de sexy. Vedeta este foarte des văzută în compania unui simpatic cățeluș, devenit o adevărată vedetă pe pagina ei de socializare. Doamnelor și andreea balan 2domnilor … vi-l prezentăm pe Jack, cățelelul Andreei Bălan, un labrador plin de energie care de curând a implinit 9 luni.

Andreea Bălan: “Mi-am dorit de mult un cățel, dar am avut curajul să iau unul abia când am știut că voi avea ajutor în creșterea lui, eu fiind plecată mereu. “

Se pare că Andreea crede în povești … sau încep să i se întâmple povești. Coincidență sau nu, Jack a apărut în viața vedetei odată cu apariția iubitului, noi fiind tentați să credem că mai nou, “feții frumoși” andreea balan 5aterizează pe caței albi în viața vedetelor autohtone. Lăsăm coincidența la o parte și ne bucurăm că Andreea are acum … doi baieți dragălași. Să revenim la primul.

Andreea Bălan: “Este foarte jucăuș. În luna ianuarie a fost la dresaj și acum este mult mai liniștit și ascultător decât era înainte.
Știe să meargă frumos fără să o ia inainte, să execute comenzile normale de “șezi”, “culcat”, etc. Este foarte pofticios și ar mânca încontinuu. Îmi face viața mai frumoasă pentru că oricât de obosită aș fi, el mă înveselește și mă face să zâmbesc atunci când vin acasă.”

Dacă despre Jack povestește fără rețineri, despre iubitul biped nu spune nimic. Oricum papa nu mai are nimic de spus. Andreea e deja mare.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.