Diverse

Ai ochi verzi? Haide să-ți vorbim despre tine! 

 

Oamenii cu ochi verzi se pot considera a fi cu adevărat deosebiți. Ei se remarcă prin anumite trăsături unice, capabile să cucerească pe oricine.

Culoarea verde a ochilor este foarte rar întâlnită. Iar pentru asta există, se pare, un motiv foarte plauzibil. Cică  în trecut,  inchiziția a ucis mii de femei, considerate a fi vrăjitoare din cauza ochilor verzi. Iar bărbații evitau să aibă relații cu ele,  din frica de a fi blestemați.

Culoarea verde a ochilor are o influență semnificativă asupra caracterului. Persoanele cu asemenea ochi creează iluzia unor ființe  calme în exterior, însă în interior experimentează o gamă vastă de emoții. Ele sunt foarte sensibile și empatice, de aceea orice sentiment va fi trăit foarte intens de către acestea.

Oamenii cu ochi verzi sunt niște ascultători foarte buni. Ei știu să îți ofere sprijinul necesar, să empatizeze cu problemele tale și să ofere sfaturi potrivite.

Ei vor fi în stare să se sacrifice de dragul altei persoane și sunt mult mai dispuși să ofere, decât să ceară. Oamenii cu ochi verzi sunt și extrem de loiali, de aceea trădarea aproapelui îi va afecta extrem de mult.

În cadrul relației, peroanele cu ochi verzi sunt niște parteneri de excepție. Femeile vor fi foarte tandre și atente față de nevoile partenerului, iar bărbații vor fi gata să depășească cele mai mari obstacole,  pentru a salva relația. Ambii vor fi niște parteneri sensibili și părinți afectuoși.

Din cauza insuficienței de melanină, în domeniul sănătății, oamenii cu acestă culoarea a ochilor vor fi expuși bolilor sistemului nervos și a celui digestiv. Ei se vor caracteriza, de asemenea, prin instabilitate emoțională : își vor schimba  dispoziția chiar și de câteva ori,  în decursul unei zile.

Sursa :greatpicture.ru