DanDANA! Ea și El Povestea mea

Agresată sexual la metrou, o femeie îl filmează pe atacator, pentru a-l denunța (Video)

 

În timp ce se afla într-un vagon de metrou din Bruxelles, o femeie a fost agresată sexual de un bărbat rămas neidentificat.Ea a reușit-l filmeze pe atacator, apoi a distribuitvideoclipul pe rețelele sociale.

“Vă rog sa distribuiți acest videoclip, pentru a identifica această persoană care m-a agresat și poate că nu e prima datăcând acționează astfel. Poate cineva îl va recunoaște” spune Isabel Morales Solis într-o postare pe Facebook. În postare ea a difuzat videoclipul cu agresorul. Acesta din urmă își ascunde fața după ce a atins-o pe femeie.

În timp ce ascultam muzică, acest domn a început să mă atingăStăteam în picioare cu căștile pe urechi, iar acest domn a pus mâna pe coapsa mea. Nu este normal“, a exclamat Isabel. Văzut de 300.000 de ori și distribuit de peste 7000 de utilizatori de Internet, videoclipul a devenit viral pe rețelelesociale.

https://www.facebook.com/isabel.m.solis.1/videos/10215320292052995/?t=4

Nimeni nu a intervenit!

Ea deplânge de asemenea lipsa de reacție din partea celorlalți călători din metrou. Era ora 16:00, metroul era plin, dar m-am simțit singură și neajutorată. Am început să țip dar nimeni n-a intervenit. Toti tăceau..erau puțin uimiți, dar nu șocați. Nimeni nu m-a susținut, aproape că am simțit că se uitau ca la spectacol.

La rândul său, secția de poliție care răspunde de zona unde a avut loc agresiunea, a invitat victima să depună o plângerepentru agresiuneÎn urma acestei plângeri Politia va începeinvestigațiile și identificarea autorului, cu ajutorul camerelor de vedere din incinta stațiilor de metrou.