banner marshal garden
Timp liber

Adevărul “fără perdea” despre zodiile voastre

Nu știm dacă v-ați gândit vreodată la asta, dar horoscoapele sunt, în general, creația unor oameni care vor să vă cânte în strună, spunându-vă doar ceea ce doriți să auziți! Articolul de mai jos, publicat recent de lifter.com.ua, vă va deschide ochii cu privire la adevărata astrologie și la adevăratele dumneavoastră însușiri, corespunzătoare zodiilor din care faceți parte. Așadar, citiți și îngroziți-vă!

BERBEC

În realitate sunteți de fapt o maimuță! Berbecii sunt impulsivi,agresivi și fac multă gălăgie. Caracterului dvs îi lipsește profunzimea, de aceea mulți consideră că sunteți un „fake”, care acționează coarda sensibilă a celor din jur. Mulți ar vrea să vadă ce se ascunde în capul dvs, însă..din păcate, capul dvs e gol! Obișnuiți să simplificați totul, dar nu pt ca cei din jur să înțeleagă mai ușor realitatea înconjurătoare, ci pentru a o înțelege dvs înșivă! Însă lipsa gândirii de perspectivă vă face să fiți naivi, ba chiar proști.

image

TAUR

Sunteți o persoană măruntă. Dar, ceea ce e mai rău este că taurii sunt cele mai încăpățânate creaturi de pe pământ. Vă caracterizează o lăcomie exagerată. De aceea poate sunteți mari amatori ai jocului „Monopoly”. Banii au devenit însăși viața voastră, obsesia supremă, chiar daca cei din jur nu vă atenționează, din decență, asupra acestui lucru. Obișnuiți să-i distrugeți pe cei care vă stau în cale, chiar dacă ați avut cândva beneficii de pe urma lor.

image

GEMENII

Suferiți cumva de sindromul deficitului de atenție? Chiar dacă veți nega, principala voastră caracteristică este imposibilitatea de a vă liniști și de a vă concentra asupra unui singur lucru. În mintea dvs este o permanentă furtună de idei, lucru pe care nu întotdeauna îl conștientizați. Vă băgați în toate, vă credeți atotputernici, nu reușiți să rezolvați tot ceea ce vă propuneți și asta vă scoate din minți! Nici nu știi cum e mai bine : un cap gol, ca al berbecilor, sau zăpăceala din mintea dvs!

image

RAC

Nu v-ați maturizat niciun pic! De fapt, racii nici nu se maturizează niciodată, ci rămân toată viața niște copii. În plus, sunteți niște nesăbuiți și necontrolați. Habar n-aveți să vă țineți în frâu emoțiile. Întreaga voastră viață e o descărcare nervoasă. De aceea, nu vă mirați când cei din jur vă consideră isterici. În plus,sunteți și din cale-afară de egoiști. Și atât de pretențioși, încât îi scoateți din minți nu numai pe cei din jur, ci și pe voi înșivă. ” De ce eu? Iarăși eu? Nimănui nu-i pasă de mine! Vai, ce nefericit sunt!” – cam așa gândește un Rac.

image

LEU

Nu există pe lume persoane mai distrate decât Leii. Ei nu sunt preocupați decât de ei înșiși și de atragerea atenției celor din jur asupra lor. Nu-i așa că vă considerați un ființă ieșită din comun, pe care cei din jur ar trebui s-o laude neîncetat și să-i acorde atenție maximă? În plus, leii sunt tipicari și zgârciți. Sunt în stare să se umfle în pene 24 de ore din 24. Și se mai pricep foarte bine să-i umilească pe cei din jur.

image

FECIOARA

Fecioarele sunt în permanență neliniștite, ele trebuie să dețină controlul asupra tuturor. De aceea, Fecioarele au nevoie ca toată lumea să le stea la picioare. Ei își ajută, e-adevărat, semenii, și nu o dată, ci constant, însă îndărătul acestui aparent altruism se ascunde un bine mascat narcisism. Căci adevăratul motiv pentru care aceștia își ajută semenii este pentru ca apoi să se poată lăuda cu asta, arătând tuturor cât sunt de darnici și de săritori.

image

BALANȚA

Ați putea fi un sociopat. Oamenii ca dumneavoastră nu știu niciodată ce nevoi le vor apărea peste o oră. Este imposibil să va fie cineva pe plac. În plus, Balanțele sunt niște excelenți manipulatori. Ei studiază în permanență și „la rece” lumea înconjurătoare. Uneori dau senzația unor oameni-roboți. Par a fi programați spre a spune mereu CE trebuie, CÂND trebuie și CUI trebuie. Și iată și cea mai neplăcută caracteristică a Balanțelor : inteligența afișată este, de fapt, reflectarea unei minți extrem de sărace. Deegeaba fac Balanțele pe inteligentele, cei din jur văd foarte bine cât de proaste sunt ele, de fapt!

image

SCORPION

Sunteți oameni mărunți. Sunteți niște mici monștri răzbunători. Îndreptați asupra tuturor celor din jur neîncrederea pe care o aveți de fapt în ceea ce privește propria persoană. Vă place să căscati gura la suferința celor din jur. Și asta din cauza faptului că în si ea dvs considerați că și-au meritat această suferință. Îi otrăviți pe toți cei cu care intrați în contact.

image

SĂGETĂTOR

Oamenii vă consideră o persoană inteligentă, dar se înșeală amarnic. Nu faceți decât să repetați ideile și lozincile altor oameni inteligenți și creativi. Îi dați înainte cu citate. Și se pare că este singura dvs modalitate de a purta un dialog. Și mai e ceva: vă plictisiți mereu, în orice situație și în orice companie. Și din păcate nu reușiți sa mascați acest lucru. Mintea dvs nu încetează însă nicio clipă să se întrebe la ce se gândesc oare cei din jur, despre ce șușotesc. De aici și tendința dvs de a exagera totul. Săgetătorul este un excelent șef : îl doare în cot de ceilalți, îi bănuiește de toate relele posibile și, în plus, i se rupe de faptul că nimeni nu-l iubește.

image

CAPRICORN

Sunteți niște turnători înăscuți. Capricornii sunt persoane gata să calce pe cadavre, de dragul de a obține ceea ce și-au propus. Nu le pasă de nimeni, în afară de propria persoană. Suneți gata să-i dați un brânci în prăpastie oricui vă stă în cale. Sunteți egoiști și obsedați de statutul vostru social. Până și creativitatea voastră nu este decât o modalitate de a deveni celebri și de a obține privilegii.

image

VĂRSĂTOR

Suneți obsedați de faptul că sunteți o persoană extrem de „comună”, de aceea îi șocați pe cei din jur, tot încercând să vă remarcați prin ceva, dovedindu-vă astfel unicitatea. Sunteți atât de obsedați de propria persoană , încât nu reușiți să aveți niciun prieten apropiat. Aveți senzația că nu există nimeni capabil să înțeleagă natura dvs de artiști. Vă întrebați în permanență la ce vă este bună lumea experioară, dacă aveti un univers interior atât de bogat? Doriți să fiți lăsați în pace? Ok, no problem!

image

PEȘTI

Draaaamăăăă! Peștii declară că urăsc scenele, dat tot ei sunt cei care le generează neîncetat! Întreaga viață a Peștilor este o nenorocire totală. Incapacitatea dvs de a vă gestiona simțurile vă transformă întreaga viață în haos. Iar invidiile fac din dvs un permanent „looser”. Sunteți persoana care nu contenește să se plângă de cât de nenorocită este viața, dar nu face nimic pentru a o schimba în bine. Viața vă este un adevărat coșmar, pentru că vi-o îngropați în muncă. Sunteți niște nefericiți și îi nefericiți și pe cei din jurul dvs.

image

Surse imagini: rabstol.net, metapower.tv

Femei de 10 pe Facebook