Ea și El

Aceste teme e mai bine să nu le abordezi niciodată cu un bărbat

 

Femeilor le place să vorbească. Mai ales cu bărbații. Însă, ca s-o spunem pe aia dreaptă, e bine ca , de multe ori, să ne abținem de la această plăcută îndeletnicire, pentru că riscăm să dăm cu bâta-n baltă! Cum să stim când e momentul să tăcem și doar să le zâmbim lung dragilor noștri bărbați?
Haideți să vedem ce spun chiar ei, reprezentanții sexului tare!
Stimate domnișoare și doamne, ținueți cont de recomandările de mai jos și aveți toate șansele să deveniți niște interlocutoare ideale!

Regula 1: ” Foștii’ nu reprezintă o temă de discuție

Subiectul trebuie să rămână un mister și…în niciun caz, dacă totuși vă mănâncă limba, nu dați detalii intime! O simplă referire la trecut poate naște o avalanșă de întrebări din partea actualului, iar răspunsurile voastre s-ar putea să dăuneze…

Regula 2: Nu faceți pe deșteptele, mai ales acolo unde nu vă pricepeți!

Nu trebuie să adoptați un aer superior și în niciun caz să vă considerați deasupra lor. Nu insistați, atunci când celălalt dă semne că tema nu-l interesează. Evitați discuțiile pe tema ” Cât câștigi?”. Cu atât mai mult, în situațiile în care voi sunteți cele care aveți salariul mai mare.

Regula 3: Nu vă declarați extaziate cu privire la alți bărbați, în prezența partenerului vostru!

Desigur, puteți admira talentul unui alt bărbat, dar nu o faceți demonstrativ, pentru a-i scoate ochii partenerului vostru. Acesta se va simți direct vizat, chiar dacă nu ați intenționat acest lucru. Filozofia lui e simplă : ” Eu sunt Soarele, iar ea – Pamântul care se rotește în jurul meu”. Nu i-o zdruncinați!

Regula 4: Familia lui este fortăreața lui!

În niciun caz nu vă exprimați ireverențios la adresa familiei lui sau chiar a prietenilor. Evitați în special să-i atacați mama. Chiar dacă aceasta gătește jalnic sau are alte defecte cumplite. De asemenea, respectați-i hobby-ul, oricât de ridicol n-ar fi acesta!

Regula 5: Nu vorbiți în aluzii!

Un lucru e sigur : bărbații nu înțeleg aluziile. Mai mult , îi enervează lipsa de logică. Ei vor întrebări clare, afirmații directe. De multe ori, femeile vor să fie misterioase, complicate, și se miră apoi de ce nu sunt înțelese. Și mai e ceva: spuneți-le mereu ceea ce vreți, nu ceea ce NU vă doriți!

Regula 6: Renunțați la detalii!

Nu este necesar să le povestiți partenerilor voștri cât de des vă epilați, cât de dureroase sunt injecțiile cu botox sau de câte ori vă vizitați cosmeticiana. Haideți să-i scutim de dialogurile pe teme de sănătate și estetică.
Renunțați și la poveștile plicitisitoare și interminabile, pe teme care știți sigur că nu-i interesează : despre botezul nuștiucui, sau despre nustiuce reuniune de familie a unei vecine. Rețineți: pe el îl interesează femeia din voi, și nu alte o sută de personaje din jur!

Regula 7: Umilirea în public este interzisă!

Bărbații detestă ca cineva să râdă de ei în public. Le plac femeile care în văzul tuturor, se poartă cu ei ca și cu niște regi, nu ca și cu niște papagali.
În concluzie, bărbații sunt niște entități fragile, cu care trebuie să ne purtăm cu mare grijă.

Regula 8: Tăcerea e de aur

Să ne amintim vorbele înțelepte ale lui Winston Churchill: ” Diplomatul este acel om, care gândește de două ori, înainte de a tăcea”.
Țineti minte acest lucru și…zâmbiți galeș, catre partenerii voștri!

 

Surse foto: freefiling.ru, B17.ru