Sănătate

A refuzat să poarte sutien. Peste câteva săptămâni a fost uluită de schimbările petrecute!

 

Doamne! Câte feluri de sutiene nu a inventat industria textilă! Intri într-un raion de specialitate și nu ști încotro să privești! Sutiene care măresc, sutiene care ridică, sutiene care strâng, sutiene care micșorează..Săracii sâni! Dar, oare, merită ca, pentru frumusețe, să-i supunem unor asemenea chinuri?..

Există femei care au spus, pentru totdeauna ” Adio!” sutienelor. Și, dacă ar fi să dăm crezare ultimelor studii în materie de mamologie, decizia nu e tocmai greșită. Cu toate acestea, majoritatea femeilor nu dă semne să se despartă de acest obiect vestimentar, însă se înconjoară de o serie întreagă de mituri. Iată-le :

1.Dacă păstrăm sutienul și pe timpul nopții, sânii își vor păstra mai multă vreme forma.
In realitate, a dormi cu sutienul nu numai că nu influențează în niciun fel forma sânilor, dar îi afectează într-un mod cu totul și cu totul negativ.

2.Sutienul ajută sânii să nu atârne.
Nimeni nu poate să fugă de moștenirea genetică, de efectele suprapoderabilității, de slăbirile bruște și …de legea gravitației. Iar sutienul nu poate face minuni în această privință.

3.Dacă purtăm corect sutienul, el va rezista câtiva ani
Chiar și cel mai bine făcut sutien se poate lărgi cu pâna la 8 cm de la purtările repetate. Și, simultan, își pierde eficiența.

4.Într-un sutien de mărime mai mică, sânii arată mai sexy
Poate că pe unii bărbați îi excită sânii care se revarsă din sutien, însă pentru sâni acest “tratament” este total nefast.

5.Mărimea și forma cupei este mai importantă decât circumferința sutienului.
Total greșit! Indiferent de cupă, taman circumferința sutienului și elasticitatea sa asigură o așezare frumoasă a hainelor pe noi.

6.Sutienul alb este mai puțin vizibil, sub o îmbrăcăminte de culoare deschisă.
Dacă vrei să asiguri efectul “invizibil”, alege un sutien de culoarea pielii!

Desigur că a purta sau a nu purta sutien, numai tu poți decide. Însă reține : e bine, din când în când, să le mai oferi sânilor tăi și câte o mică “vacanță” : te vei simți mult mai liberă!

Sursa: takprosto.cc

Sursa foto: liveinternet.ru