Ea și El

9 semne că nu ești fericită în relație

femeie trsta

Relațiile sunt complicate iar când ești nefericită este foarte greu de spus cine-i vinovat sau ce trebuie schimbat. Poți alege să continui relația din comoditate, stabilitate sau teama de a o lua de la început. Oricare ar fi motivele însă, să rămâi într-o relație nefericită este cel mai rău lucru pe care îl poți face.

9 semne că nu ești fericită în relație   

– Tânjești după sentimentele din trecut  

Este firesc să îți amintești momentele frumoase din trecut dar să îți fie dor de sentimentele pe care le nutreai cu ceva timp în urmă este un indicator că în prezent nu ești bine. Nu ești fericită și ar trebui să vorbești cu partenerul tău. Nu înseamnă că trebuie să pui capăt relației, dar cu siguranță trebuie să aveți o discuție serioasă.

– Nu te mai bucuri de compania partenerului 

Când ești fericită alături de partenerul tău îți dorești să petreci cât mai mult timp alături de el. Dacă relația nu este tocmai una fericită, te simți lipsită de energie și interes în compania lui. Atunci este momentul să îți reevaluezi relația.

– Te simți epuizată în preajma lui 

Relația de  cuplu ar trebui să te împlinească, să te motiveze, să te simți plină de viață nu epuizată și lipsită de orice interes. Poate nu mai rezonați unul cu celălalt sau pur și simplu aveți viziuni și obiective diferite.

– Nu te mai simți atrasă sexual de el  

Chiar dacă nu mai faceți dragoste la fel de des ca la începutul relației, dorința nu ar trebui să dispară. Dacă nu te mai simți atrasă de el, este posibil să nu te mai simți conectată cu el, atât emoțional cât și mental. Este nevoie de 2 pentru o relație fericită.

– Nu mai încerci să îl impresionezi 

Chiar dacă te-ai obișnuit cu el, nu înseamnă că nu trebuie să îl mai impresionezi. Dacă nu mai vrei să îi trezești interesul, ar trebui să îți pui întrebări legate de angajamentul vostru.

– Te enervează tot ce face  

Dacă te enervează tot ce face și îți dorești să stai cât mai departe, este un semn clar că ești nefericită.

– Le spui celor din jur că lucrurile merg bine dar în adâncul sufletului tău știi că nu este adevărat  

Încearcă să identifici ce simți cu adevărat. Dacă celor din jur le spui că ești bine dar tu simți că nu acesta este adevărul, cu siguranță ești nefericită.

– Îți imaginezi că viața fără el ar fi mai frumoasă  

Dacă ți se întâmplă să gândești cât de fericită ai fără el în viața ta, nu ești, cu siguranță pe drumul cel bun. Poate este timpul să faci o schimbare.

– Preferi să petreci timpul cu familia sau prietenii decât cu el 

Dacă îți surâde ideea de a fi în compania oricărei alte persoane decât să stai cu partenerul tău, cu siguranță nu este cea mai fericită relație.

Învață să spui ceea ce simți pentru a încerca să rezolvi problemele. Dacă nu poți face lucrul acesta, trebuie să te gândești la posibilitatea de a pune punct relației care nu îți aduce altceva decât nefericire.

Sursa: positivethingsonly.com

Uscatoare rufe