Modă

9 probleme pe care le au domnișoarele cu posteriorul generos

 

Un posterior mare este astăzi în trend. Într-o măsură atât de mare, încât domnișoarele încep să umble la sală nu atât pt a slăbi, cât mai ales pentru a-și dezvolta “fundulețul”. Bărbații se pare că sunt mulțumiți de această tendință. Însă, dincolo de toate acestea, există și câteva dezavantaje majore ale unui posterior pronunțat. 

1. Pantalonii scurți

E greu să porți pantaloni scurți fără să pari provocatoare. Ei pot să-ți vină bine pe talie, dar în partea de jos pot dezveli chiar și jumătate din fese. 

 2. Rochiile și fustele

Indiferent de mărimea pe care o va avea rochia, la spate se va mula pe fund și va părea mai scurtă. La fel și fustele. 

3. O măsură necorespunzătoare

Când ai o siluetă standard, însă ai un posterior considerabil, poate deveni dificil sa-ți găsești blugi și alte haine. Căci , în general, îmbrăcămintea este confectionată după parametri- standard, iar dacă îți va veni bine pe fund, sigur îți va fi mare în alte părți. 

4. Proporția dintre talie și șolduri.

La fel : hainele pot să vină bine pe talie dar să nu te încapă la fund sau să vine bine pe fund și să fie largi în talie. Astfel încât, nu te vei descurca fără ajutorul unor croitorese. 

5. Așezatul

Așezatul în fustă, pantaloni scurți sau o rochie nu este chiar foarte confortabil. Soldurile sunt dezgolite și toate privirile din jur, atrase.pastedGraphic.png

6. Compleurile

Femeile cu posteriorul pronunțat au mari dificultăți în a-și găsi compleuri potrivite ( taioare sau chiar și costume de baie). Și asta pentru că partea de jos trebuie să aibă mărime mai mare decât cea de sus. E o adevărată binefacere, ca vânzătorul să fie de aford să “mixeze” cele două mărimi. 

 7. Obiectele sparte

pastedGraphic_1.png

Când ai un funduleț mult prea mare, ai toate șansele să atingi cu ele diferite obiecte, chiar și fără să-ți dai seama și să produci pagube. 

8. Colanții

Ei pot să îmbrace perfect picioarele, însă să se muleze într-atăt de tare pe fund,încât să devină transparenți. 

9. Barele de susținere din mijloacele de transport în comun

Puțină lume se gândește la asta, așa caa vă rugăm să nu râdeți! Nici nu vă imaginați cât de greu îi este unei femei cu fund mare să se sprijine de barele de susținere din transportul în comun! Ele le pot intra, pur și simplu, între fese!