Ea și El

9 lucruri pe care le doresc bărbații, în așternut

Știm fiecare, din proprie experiență, cât de mult ne dorim noi, femeile, să ne dăm gata iubiții sau soții, din toate punctele de vedere. Astfel încât să nu mai simtă, în veci, tentația unei alte femei! Cu ajutorul specialiștilor site-ului elle.ru, astăzi va vom învăța cum să vă scoateți din minți partenerii. La modul pozitiv, firește, căci în rest… ne pricepem fiecare, nu-i așa??Așadar, citiți și luați aminte!

1. „Acum e rândul meu!”. Bărbaților le plac femeile cu inițiativă, imageinclusiv în sfera relațiilor intime. Le adoră pe cele care provoacă ele însele actul sexual. Un banal adevăr spune că nu există nimic mai
stimulant pentru un bărbat, decât o femeie excitată, care să-și dorească o partidă de sex cu el. Iubitul tău trebuie să știe în permanență cât de mult îl dorești. Nu te sfii să manifești inițiative spontane, în acest sens. Chiar și transmițându-i discrete mesaje erotice, în plină zi. Dar… atenție mare! Nu acapara tu poziția de lider, ci mai lasă-i și lui, uneori, frâiele conducerii. Bărbații salută inițiativele feminine, însă mutarea definitivă a femeii pe poziții dominatoare în așternut nu va fi tolerată de prea mulți!

2. Trucuri noi. Pentru bărbați, sexul reprezintă, fără îndoială, una din priorități. Din acest motiv, el poate deveni un argument care să cântărească foarte mult, într-o relație lungă și fericită. Pentru noi, femeile, sexul reprezintă de cele mai multe ori, o simplă pârghie de gestionare a relației. Din această cauză, „experimentele” desfășurate în așternut reprezintă un mijloc excelent de stimulare a sexului tare. Dorințele sexuale acționează precum pofta de mâncare: cu toții ne dorim să încercăm mâncăruri noi, gusturi noi, întrucât a te hrăni cu același lucru poate deveni plicticos. Bărbatul vrea să descopere în așternut o femeie capabilă să-i ofere mereu alte și alte senzații.

3. „Wow, ce mai pectorali!”. Nu numai femeile iubesc „cu urechile” și au nevoie, periodic, să primească complimente de la bărbați. Dar și aceștia din urmă sunt foarte impresionabili la auzul imageunor observații și vorbe frumoase din partea partenerelor lor. Un bărbat vrea să știe de la tine că are ceva deosebit, care „te dă pe spate”. Ne referim la particularități fizice, la acțiunile lui, la o glumă reușită sau la capacitațile intelectuale. Nu te sfii să-i lauzi performanțele sexuale, acest lucru îl va face să te iubească și mai mult!

4. Aprinde lumina! În timpul partidei de sex, lasă lumina aprinsă. Prin aceasta îi vei demonstra partenerului tău încrederea pe care o ai față de el. Bărbaților le place foarte mult să le vadă pe femei dezbrăcate, să le studieze, să le cunoască fiecare părticică a trupului. Ajunge cu sexul făcut în întuneric , nu te mai ascunde după cearșafuri! Nu e neapărat nevoie să aprinzi toate becurile din casă, sunt suficiente o pereche de lumânări romantice, lumina de la televizor sau razele care pătrund prin perdea. Folosește toate aceste trucuri, pentru a crea efectul de „cinema”. Prin natura lor, bărbații sunt foarte „vizuali” și se excită teribil privindu-și partenera. În plus, majoritatea lor adoră ca și femeia să se bucure, urmărind actul sexual. Acele dintre femei, care se încumetă să se și masturbeze, sub ochii bărbatului, vor primi un bonus de plăcere din partea acestuia.

5. Povestește-i despre fanteziile tale. Fiecare bărbat visează ca partenera lui să fie „ușor de urnit” și să nu se jeneze de dorințele sale erotice. Nu e nimic mai sexy, decât a traduce în viață fanteziile erotice imageale partenerului. Mulți bărbați se tem să-și mărturisească dorințele ascunse, de frica de a nu fi respinși. Povestește-i fanteziile tale și descoase-l, în ceea ce privește fanteziile lui. Încearcă să i le îndeplinești. Nu e obligatoriu să le respecți ad literam, dar poți găsi un compormis, care va va ajuta pe amândoi să vă „înfruptați” din rezultate. Sau, și mai bine, construiți amândoi un scenariu erotic comun și bucurați-vă de el!

6. „Dirty talk”. Bărbații nu iubesc numai cu ochii, ci și cu urechile: sunetele din pat îi excită nespus. Atunci când spun „femeia ideală” , ei includ printre caracteristici un timbru moale și o manieră lascivă, senzuală, de a vorbi în așternut. Nu e nevoie să faci risipă de cuvinte. Nu are rost să-i treci în revistă, în aceste momente, tot ceea ce ai făcut în ziua respectivă. Ține cont de faptul că o modalitate sigură de a-l excita este aceea de a folosi cuvinte „murdare”. Dar și acest lucru trebuie să-l faci înțelept, finuț. Simpla rostire a unor cuvinte vulgare, în momente nepotrivite, nu poate decât să enerveze.

7. Aranjează-te ca pentru o ocazie specială. „La ce bun să arunc banii pe lenjerie intimă sexy, dacă oricum o voi da jos în câteva imageminute?” – total greșită o astfel de abordare! Bărbații se dau în vânt după așa ceva! Dezbracă-te încet-încet, ca într-un ritual erotic, astfel îl vei scoate din minți, făcându-l să anticipeze ceea ce îl așteaptă. Pune-ți cea mai sexy lenjerie pe care o ai, completeaz-o cu un dres din dantelă și caută să-ți ademenești partenerul într-o cameră cu o oglindă mare pe perete.

8. Surprize-surprize! Faci cumva parte dintre acele femei, care trebuie să-și planifice totul, înainte de a se abandona în brațele iubitului? Sau, în materie de sex, ca și în viața de zi cu zi, adori imageneprevăzutul? Spontaneitatea este combustibilul ideal pentru libidou. Bărbații se dau în vânt după astfel de surprize, le place să simtă adrenalina, să descopere Noul în materie de sex. Factorul – surpriză
concură la generarea dopaminei, hormonul care amplifică sentimentul satisfacției sexuale și în general, al stării de bine. Spre exemplu, fiecare bărbat visează să facă sex în locuri atipice, exact ca în filme. Doar nu vrei ca în „rolul” partenerei lui să fie distribuită vreo altă actriță?! Sugerează-i chiar tu o partidă de sex iubitului tău…să zicem, în piscină! Sau..pe tradiționala „banchetă din spate”!

9. Mișcare = viață. Cu timpul, în ceea ce privește viața sexuală, cei doi parteneri ajung să găsească 1-2 poziții care să le producă ambilor plăcere. Dar, potrivit statisticilor, majoritatea cuplurilor se despart pe motiv de „plictiseală în așternut”. Nu te sfii să încerci poziții și abordări noi, ghidându-ți prin cuvinte partenerul pe făgașul „cel bun”. Bărbații sunt obișnuiți să-și îmbogățească „din mers”, bagajul de cunoștințe. Mișcă-te mult, caută poziții noi, ajutându-l astfel și pe el să facă descoperiri uluitoare. Și nu uita regula de aur a tuturor bărbaților: adevărata femeie trebuie să fie bucătărească în bucătărie, doamnă în societate și amantă în pat!

Surse foto: favim.ru, youlove.com.ua, girlpowerhour.com, lossofsoul.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate