Femei de 10

9 motive pentru care eşti dorită

flora2000.com

Potrivit Dicționarului, ”dezirabil” înseamnă ”o persoană care stârnește dorință; de dorit”. Orice femeie sau bărbat care s-a gândit la viitor, și-a făcut o imagine despre ceea ce își dorește cel mai mult de la partenerul de viață. Deși se fac încă studii pentru a descoperi care sunt, cu adevărat, caracteristicile cele mai căutate la o femeie, adevărul este că sunt doar speculații. Cu toate acestea, putem spune, fără să greșim, că orice femeie care stârnește dorință are următoarele caracteristici:

1. Nu vânează bărbați.

O femeie care stârnește dorință știe că a alerga după cineva este o pierdere de timp. De asemenea, ea va face tot posibilul pentru a deveni cea mai bună variantă a ei. Nu are timp să alerge după bărbați. Este prea ocupată să își facă o viață mai bună. Asta face o femeie să fie dorită: încrederea în propria persoană.

youqueen.com/love2. Își stăpânește emoțiile. 

Nici un bărbat nu își va dori o femeie care se plânge mereu de relațiile ratate din trecut și de eșecurile trăite. O femeie dezirabilă își controlează emoțiile. Nu își pierde, niciodată, timpul și energia alimentând emoții inutile, care nu îi aduc nimic bun și care o țin pe loc. O femeie pe care toată lumea și-o dorește va fi mai degrabă un umăr pe care să te sprijini la greu decât un permanent bebeluș plângăcios.

3. Evită să bârfească.

Decât să bârfească, o femeie care este dorită va folosi mult mai eficient timpul. Bârfa și vorba multă produc drame. Discuțiile inutile, bârfele de tot felul și dramatizările sunt pentru adolescente nu pentru femeile dorite de bărbați adevărați.

4. Nu cerșește atenția.  

Nu veți vedea o femeie dezirabilă care să posteze neîncetat selfi-uri sau care își schimbă des status-ul pe rețelele de socializare. Nu îi place să sufoce cu astfel de lucruri. Mai degrabă, preferă să discute față în față, despre realizările ei semnifcative. Femeia de dorit își va câștiga respectul, nu îl va cere. Ea va păstra misterul asupra propriei vieți și doar persoanele apropiate vor avea acces la astfel de informații.

5. În relația de iubire, nu uită de propria persoană.

youqueen.com/loveO femeie dezirabilă are propria viață dincolo de relația de iubire. Ea nu stă lipită de iubitul ei. Nu renunță la visurile ei pentru el. Nu își pierde identitatea. O femeie de dorit este cea care face alegeri deștepte între cât timp se dedică relației și cât timp alocă obiectivelor ei. Știe să își stabilească prioritățile. Viața de cuplu completează vieța ei, nu renunță la tot pentru pentru iubire.

6. Are hobby-uri și pasiuni.

O femeie care stârnește dorința va face tot posibilul să își dezvolte pasiunile. O astfel de femeie nu va amâna la infinit ceea ce își dorește să facă. Descoperă ce îi place și pune în practică cu delicatețe. Nu își irosește viața cu dependențe inutile, cum ar fi să se holbeze la telefon cât e ziua de lungă. Hobby-urile ei o fac mult mai interesantă.

7. Este cu siguranță inteligentă. 

Inteligența nu se referă doar la IQ. Este vorba de inteligența cu care privește și înțelege lumea și oamenii. Femeia pe care cei mai mulți și-o doresc alături are o înțelepciune care provine din experiență, din numeroasele greșeli făcute și din lecțiile de viață pe care le-a experimentat.

8.Este întotdeauna grațioasă și elegantă. 

www.oneequalworld.comO femeie care înțelege și își asumă feminitatea este acea femeie pentru care grația și eleganța sunt calități de la care nu face rabat. Nu este vorba despre cum arată ci despre atitidine. Ceea ce o face dezirabilă este faptul că nu își face griji pentru aparența fizică. Îmbunătățește ceea ce poate iar de restul se ocupă cu farmecul de care doar o doamnă adevărată poate da dovadă. Se îmbracă bine și emană încredere. Iar ceea ce atrage, nu sunt hainele ci încrederea pe care o transmite.

9. Comunică excelent 

Are ordine în gânduri și stie să exprime foarte bine în cuvinte ceea ce dorește. Te lasă să vorbești, îți dă sentimentul că ești dorit, te ascultă cu interes și este autentică în interacțiunile cu ceilalți. Ea știe cât este de important să comunici bine și știe ce trebuie făcut pentru aceasta.

Sursa: lifehack.org
Foto: flora2000.com, youqueen.com, oneequalworld.com

Uscatoare rufe