Modă

8 moduri de a-ți transforma pantofii banali

Femeile spun întotdeauna că nu au cu ce să se îmbrace. Chiar dacă ai atâția pantofi încât nu ți se mai închide dulapul, întotdeauna ai nevoie de mai mulți. Sau poate te-ai plictisit de ghetele și sneakers-ii la modă. Dacă te afli într-o astfel de situație nu trebuie să dai fuga la magazin. Uneori, tot ceea ce trebuie să faci este să împrospătezi ghetele vechi folosindu-te de creativitate și materiale la îndemâna oricui.

Brightside.me a descoperit câteva soluții interesante pentru a-ți transforma pantofii într-unii de nerecunoscut.

Stilul romantic

Swell Mayde
Swell Mayde

Pentru pantofii romantici aveți nevoie doar de o fundă și o bandă elastică lată, de aceeași culoare. Trebuie să faci o fundă și să o atașezi de banda elastică.

Ciucuri

Acest model te ajută nu doar să adaugi niște ciucuri banalilor pantofi negri dar și să le schimbi total culoarea. Ai nevoie o bucată de material din bumbac, lipici, ciucuri și… răbdare. Este tot ce îți trebuie pentru o transformare spectaculoasă.

Stilul Disco

Folosind ținte, instrumente de lucru simple și imaginație poți transforma teneșii simpli, albaștri într-o pereche potrivită pentru ieșirile de seară, cu prietenii. Îți trebuie 150 ținte și lipici pentru a le aplica pe teneși.

Schimbare rapidă

Dacă nu vrei o schimbare radicală atunci cerceii cu clipsuri, butoni și alte bijuterii mici sunt alegerea perfectă.

Haut couture

Pantofii tăi pot deveni fermecători dacă folosești: o bucată de dantelă, paiete, strasuri, ață și lipici. Taie dantela la dimensiunea pantofilor, coase paietele, lipește strasurile și folosește lipiciul pentru a aplica dantela strălucitoare pe pantofi.

Stilul Rock

Aceste lanțuri cu zale mari pot transforma ghetele tale clasice, până la glezne într-unele rock. Folosește un clește pentru a fixa lungimea lanțurilor  și coase-le folosind ață de aceeași culoare.

Sclipici

O pereche de Converse obișnuită poate fi transformată cu ușurință într-o pereche de pantofi de petrecere. Îi poți face să strălucească, la propriu, folosind lipici și sclipici argintiu.

Chic 

Nimic nu este mai elegant și mai șic. Îți poți face pantofii cu toc, clasici ca stil și culoare să arate mai elegant și mai trendy fără să cheltui mulți bani. Lanțurile sunt la modă de câteva sezoane și vor mai fi încă câteva sezoane. Ce aveți de făcut? Cu ajutorul unui clește stabiliți lungimea lanțului. Puneți apoi lanțul sub picior, învârtiți-l în jurul gleznei și închideți la spate.

 

Credit foto: love Maegan, Honestly WTF, Mr. Kate, ehow

Etichete