Ea și El

8 lucruri cu care îi poți da gata pe bărbați

 

Bărbații sunt diferiți. Dar marea lor majoritate se simt atrași cam de aceleași lucruri, atunci când vine vorba de femei. Iată mai jos acele 8 elemente, cu care fiecare dintre voi ii poate da gata pe bărbații care vă plac:

1. Pasiunea
Bărbații sunt atrași de femeile pasionate de ceva. Poți fi pasionată de cariera ta, de o anume artă sau chiar …de un alt barbat! Bărbații știu că astfel de femei sunt foarte… pasionale.

2. Aplecarea către sport și fitness
De regulă, acestea sunt preocupări masculine, dar dacă și tu ești interesată de ele, atunci sigur vei fi remarcată de barbați. Le vei arăta că aveți interese comune.

3. Abilitatea de a găti
Că drumul către inima bărbatului trece prin stomac, o știe fiecare din noi. Si este cât se poate de adevărat! Un barbat vrea alături de sine o femeie care știe să gătească. Și ce poate fi mai sexy decât o femeie aproape dezbrăcată, cu un șorț în față și pregătindu-i partenerului un mic dejun copios, după o noapte fierbinte?!?

4. Să nu fie din cale-afară de planificată
Barbaților le place spontaneitatea. Dacă apari, inopinat, în fața unui bărbat cu o pizza și o bere, te va iubi nesfârșit! În plus, îi vei arăta că îți pasă de el. Când ești predictibilă, devii plictisitoare. Uimește-l, măcar din când în când. Îl vei face curios, pe termen lung!

5. Ochelarii
Poate ca în copilărie, copiii râdeau de tine, spunându-ți “aragaz cu patru ochi”. Însă bărbații sunt atrași de femeile cu ochelari. Îi consideră un semn al inteligenței, siguranței și modestiei.

6. Parfumul
Bărbații trebuie atrași nu numai prin fizic, dar și prin aromă. Mirosurile accentuează simțurile.

7. Mintea
Dincolo de orice speculații, bărbații preferă femeile inteligente. Cele care sunt suficient de deștepte, pentru a susține un dialog, pentru a-i arăta lucruri noi, dar și pentru a sti să se abțină de la a părea prea deșteaptă!

8. Buzele mușcate
Cui nu-i place flirtul? Iar atunci când, în plus, femeia își mușcă ușor buza, bărbații aproape că își ies din minți. Prin asta îi sugerezi latura ta sălbatică și-l provoci să te sărute.

Sursa: soulpost.ru

surse foto: onedio.ru, womanfaq.ru, edinatvennaya.ua

Femei de 10 pe Facebook