Modă

8 feluri în care poți să arăți trăznet în blugi mulați, chiar dacă ești mai plinuță!

Dacă tu crezi că, din cauza formelor tale mai plinuțe, îți sunt interziși blugii mulați, te înșeli amarnic! Un model corect ales, o bluză corespunzătoare, o lungime inspirată și accesorii potrivite – și poți să arați trăznet în blugii tăi skinny! Te vor invidia până și slăbănoagele!
Respectă, așadar, următoarele reguli:
1. Alege-ți blugii după măsura ta. Evită tentația de a-ti lua blugi mai mici: burtica ce iese de după curea nu se potrivește nimănui! Trebuie să te simți confortabil, nu ca într-o menghină!

 

2. Cumpără blugi închiși la culoare. img_4385
În primul rând, blugii de culoare clasică ( indigo) te vor ajuta să arăți mai suplă. In plus, sunt universali : pot fi purtați și la o ținută elegantă, dar și de către cele ce preferă ținutele sport.
3.Poartă blugi cu talie normală.
Cei cu talie joasă sau cu talie înaltă vor atrage atenția asupra detaliilor pe care vrei de fapt să le ascunzi! Adică asupra burticii!

 

4. Subliniază-ți talia!
Dacă ai o siluetă de tipul “clepsidră” – motivul de invidie al tuturor femeilor lumii care nu au sâni și nu au fund !- marchează-ți talia! Tunica pe care o porți deasupra o poți accesoriza cu o curea subțire, cu o culoare vie. Iar tricoul îl poți completa cu o cămașă în carouri.
img_43845. Balansează straturile.
O jachetă descheiată sau un sacou până la jumătatea șoldurilor, îmbrăcat peste un top simplu, te vor ajuta să echilibrezi partea de jos și partea de sus. Dacă pieptul este mai puțin amplu decât șoldurile, adaugă-i volum cu ajutorul unor mărgele lungi.

 

6. Rupe genunchii!
Blugii rupti nu se potrivesc oricărui dress-code, însă dacă acesta vă permite, e perfect! O gaură la genunchi îți permite să-ți diminuezi vizual volumul! La astfel de blugi poți asorta un top cu un print viu colorat.

 

7. Înfășoară-te în ceva călduros! img_4383
Un cardigan lung și confortabil este un mijloc excelent nu numai pentru a te încălzi, dar și pt a masca volumul inutil..

 

8. Alege tocul potrivit.
Blugii strâmți sunt un mijloc excelent de a-ți sublinia picioarele lungi. Pentru a le face să pară și mai lungi, poartă bărcuțe de culoare nude, pe toc. O altă variantă: alege o încăltăminte de culoare identică cu blugii.

 

Sursa : snianna.ru