Modă

7 greșeli de neiertat,pe care le facem atunci când purtăm fustă

 

Fustele sunt , pentru unele din noi, elementul forte din șifonierele noastre. Multe femei însă fac, involuntar, greșeli de neiertat, atunci când le poartă și, din acest motiv, atentează grav la propriul stil vestimentar. Așadar, atunci când purtați fustă, fiți atente la:

1.Lenjeria necorespunzătoare.
Multe femei îmbracă pe sub fuste albe sau din materiale subțiri lenjerie albă. Total greșit! De multe ori albul se vede prin haine, de aceea alegeți lenjerie de culoarea pielii.

2. Calitatea țesăturii
Purtați fuste din țesături solide, de calitate, ele vă vor masca neajunsurile siluetei. Evitați țesăturile transparente.


3.Ce îmbrăcați în partea de sus.
Iată o regulă de bază: cu cât fusta este mai amplă, cu atât partea de sus trebuie să fie mai discretă, mai minimalistă. Fusta mini presupune o bluză cât mai închisă la piept. Dacă îi asortați un decolteu amplu sau un top sexy, vă veți transforma dintr-o femeie stilată într-una de moravuri ușoare.

4. Încălțămintea pe care o alegeți
Relația fustă-toc se bazează pe o regulă de bază : cu cât e mai scurtă fusta, cu atât mai mic trebui să fie tocul și invers. Punctul de referință trebuie să-l reprezinte, firește, fusta și lungimea sa.

5. Lungimea corectă
Dacă sunteți o persoană înaltă, purtați fuste până la genunchi sau chiar mai sus de genunchi. Dar nu mini! O fustă mini vă va lungi și așa nesfârșitele picioare!

6.Fiecare eveniment cu fusta corespunzătoare!
Dacă dress-code-ul impune o fustă sobră, de culoare neutră, atunci alegeți o fistă-creion, mini sau midi. Pentru evenimente informale există o libertate de a alege modele, tesături culori.

7. În fine, lucrul cel mai important este felul în care vă simțiți în fusta respectivă, cât de confortabil și , mai ales, dacă fusta respectivă vă face să vă simțiți frumoasă.

Bucurați-vă de viață, caci moda nu este decât o mică părticică din acest mozaic, care ne ajută să ne-o colorăm în culori strălucitoare!

Sursa: www.yoamoloszapatos.com