Ea și El

7 fraze care nu se spun niciodată la despărțire

Despărțirile nu sunt deloc vesele, dar fac parte din viața noastră. Există diverse modalități de a te rupe de cineva. Ține de evoluția relației, de motivele despărțirii, de nivelul de educație, etc. În principiu, despărțirile pot fi pașnice sau violente. Când doi oameni se despart, de obicei există un schimb de replici. Puține sunt cazurile în care unul din cei doi își ia pur și simplu tălpășița și dispare, precum măgarul în ceață. Deși există și astfel de situații. Dar regula o reprezintă dialogul, explicațiile, chiar și reproșurile, apoi regretele, uneori sincere. Dar, în principal, lucrul cel mai important într-un astfel de dialog îl reprezintă motivele.
Site-ul gorabnit.ru și-a pus specialiștii la treabă și a reușit să identifice 7 fraze pe care trebuie să vă feriți să le spuneți la despărțire. De ce anume să vă feriți? Vă spunem și asta, la fiecare caz în parte.

1. “Nu vreau să-ți fac rău”.Cum naiba să nu vrei, doar ai și făcut, imagedeclanșând acest dialog.

2. “Nu-mi doresc nicio relație”. Și atunci de ce naiba ai dezvoltat-o pe asta?

3. “Am o mulțime de probleme”. Sună ca și cum ai spune “Am febră.Hai să ne despărțim!”

4. “Nu te merit”. Încerci să inspiri milă, ca să poți să iei frâiele în mâinile tale. Ce josnic, ce scârbos, ce pueril!

5. “Hai să mai încercăm odată peste vreo 5 ani, acum au apărut alte priorități”. Și..ce-ar fi să nu mai încercăm?

image6. “Hai să rămânem doar buni amici”. Niciodată să nu-i credeți pe cei care spun asta. Chiar dacă veți rămâne într-o relație, sentimentele vor rămâne , cu siguranță, și nu există nimic mai rău pe lumea asta, decât să fii “amica” fostului tău iubit și a noii sale iubite..

7. “Momentan nu am timp de așa ceva”. Mă lași?!?.. Nu credem să există cineva, pe lumea asta, care, indiferent de cât este de ocupat, să nu-și găsească timp pentru o relație de care este interesat!

In concluzie, dacă partenerul dumneavoastră vă tot propune să vă despărțiți, înseamnă că nu e omul de care aveți nevoie și nu aveți ce căuta într-o astfel de relație. Lăsați-l să se ducă unde-o vedea cu ochii și continuați-vă drumul. Baftă!

 

Surse foto: ladyfair.ru, apec2012.ru, vernut-otnoshenia.ru