Femei de 10

6 semne că ești mult mai inteligentă decât crezi

theodysseyonline.com

Cei mai mulți oameni îi privesc pe cei deștepți ca fiind superființe, pe care mintea lor strălucită i-a ajutat să se descurce în orice situație. Realitatea este, că la sfârșitul zilei, indiferent de cât sunt de inteligenți, sunt și ei simpli oameni.

Ca să îți dai seama de nivelul tău de inteligență, iată care sunt cele mai frecvente semne:

1. Discuțiile banale te obosesc

Este o adevărată provocare să fi implicată într-o discuție ușoară, despre lucruri banale.Și asta pentru că mintea ta este plină de idei inedite. Temele de interes pentru tine sunt: știința, arta, filozofia, iar aceste subiecte sunt rar întâlnite în șuetele obișnuite.

2. Gândești mai mult decât vorbești

Întrucât încerci să găsești soluții la diverse probleme, îți trebuie mai mult timp decât unei persoane cu o inteligență medie să îți spui părerea sau să tragi o concluzie. Mai mult, dacă nu ești sigură că ai răspunsul corect sau o idee genială, preferi să nu spui nimic.

3. Sarcinile de serviciu te plictisesc

Faptul că ești mereu în căutarea noului, a ideilor originale și a proiectelor provocatoare, pot transforma job-ul tău, cândva incitant, în ceva banal, care îți distruge creativitatea.

4. Desfășori activități paralele 

Este așa de greu să fi gânditor, într-o lume în care faptele sunt mai apreciate decât ideile Fiind o permanentă luptă idei în mintea ta, nu poți acționa din impuls. Uneori, cei din exterior o privesc ca pe o lipsă de reacție, ceea ce te face uneori să te simți neapreciată.

5. Ești considerată neintegrată social

Dacă nu îți plac discuțiile banale, nu ești prea vorbăreață și preferi să cauți soluții în loc să acționezi impulsiv, concluzia firească, dar greșită a celor din jur este aceea că ești neadaptată social, o ciudată.

6. Îți este greu să te îndrăgostești

Cu siguranță, așteptările tale în dragoste sunt mai ridicate. Fiind mult mai precaută, mai analitică și mai independentă decât ceilalți, cei din jur au tendința de a te considera mai rece, distantă și superioară.

Oricât de greu îți este, încearcă să le transmiți celor din jur așa cum ești în realitate. Vei găsi, cu siguranță, o cale de mijloc.

Sursa:lifehack.org
Foto: theodysseyonline.com

Uscatoare rufe