banner marshal garden
Frumusețe

De ce arată atât de bine Victoria Beckham, la 44 de ani

 

O femeie de succes trecută de 40 de ani, un icon al zilelor noastre, soția unuia dintre cei mai doriți bărbați ai planetei — David Beckham –  și mamă a 4 copii. Continuă să nu zâmbească în fotografii, ceea ce n-o împiedică să aibă un accentuat simț al umorului si să fie interlocutoarea perfectă, indiferent de tema aleasă pentru dialog. Astăzi vorbim cu Victoria despre frumusețe și despre modul său de viață . 

Despre sfaturile date de mama : “Mama îmi spunea mereu că este de ajuns să te machiezi, ca să schimbi situația în care te afli. Așa fac și eu, atunci când  cad în oala cu melancolie sau când capul îmi este împuiat cu tot soiul de prostii”

   

Despre epilare: «Niciodată nu mi-am ras părul de pe picioare. O vreme lucrul acesta nu m-a interesat, iar apoi am aflat, de la prietena mea Eva Longoria,  de epilarea cu laser.”   

Despre sprâncene : « Odinioară acest subiect nu ma preocupa într-o măsură atât de mare, însă acum au devenit un lucru prioritar. Am un întreg arsenal de cosmeticale și instrumente din gama Anastasia Beverly Hills, dar încerc să mă abțin, ca să nu devin o maniacă. Adevărul este că sprâncenele groase mă prind mai bine” 

Despre riduri: «Sunt de neevitat, însa fac tot posibilul pentru ca, odată cu tecerea timpului, ele să nu fie atât de evidente. Chirurgia plastică nu este o opțiune, în cazul meu, de aceea iau zilnic 22 de aminoacizi, 12 vitamine , 28 de minerale și propolis – și toate astea ca să îmbătrânesc frumos” 

Despre îngrijirea pielii «În prezent sunt adepta produselor Lancer, cu care am făcut cunoștință în Los Angeles. Toate conțin un extract de placentă ovină și aur coloidal. Îmi place efectul lor rapid și vizibil. Voi repeta ce spun alții, spunând cât de importante sunt apa și somnul, însă atunci când ai patru copii, drumul de la vorbă la faptă e foarte lung, așa că mă las pe mâna …doctorului Lancer.”

Despre unghii: « În general, îmi colorez unghiile într-o nuanță delicată de nude. Lucrez foarte mult iar restul timpului îl dedic familiei, așa că, în acest domeniu nu am cum să devin un trendsetter. Colecția mea de lacuri pentru unghii numără…două nuanțe, având ambele marca Nails Inc”. 

Despre corp: “ Urmând sfatul unei prietene și foste colege de la Spice Girls, Jerry Hollywell, îmi închei fiecare duș cu câte o porție de apă rece. La început, acest lucru a fost insuportabil, însă îmi repetam continuu in gând o mantră:  “o secundă de coșmar, un an de fericire”. Și m-am obișnuit!  Ador cremele de corp Weleda cu extract de rozmarin și mușețel: sunt foarte dense și nu sunt lipicioase, sunt ideale și pentru mâinile uscate, genunchi și coate și se absorb imediat” 

Despre machiaj : « Ador produsele Stila , în special fondul de ten și fardurile de pleoape? Folosesc creion corector Touche Eclat, YSL, creion de buze  Make Up For Ever (№ 23), gloss Lip Glow, Burberry (nuanța Nutmeg) și crema multifuncțională  Eight Hour Cream, Elizabeth Arden. După cum ați observat, cred, sunt adepta  smoky eyes și a buzelor nude – și nu cred să-mi schimb vreodată preferințele” 

Despre tocuri:  «Port mereu tocuri, caci – culmea! încălțămintea fără toc îmi provoacă dureri de picioare. Îmi îngrijesc pucioarele cu crema Bliss – mă cremuiesc cu un strat gros și apoi încalț niște șosete speciale. Ar fi trebuit să vedeți cum m-a privit soțul meu, când m-am culcat prima oară înfasurată în acest fel! “

 

Despre sport și dietă: «Nu tin niciun fel de diete, pur și simplu mănânc sănatos: pește, legume, fructe organice. Mă trezesc în fiecare dimineață la 6 și alerg cel puțin 4 mile. De patru ori pe săptămână merg la pilates. Fac sport de 6-7 ori pe săptămână”

 

Despre parfum «Țin minte cum, în adolescență, colecționam flacoane goale de Chanel No. 5 – asta era nebunia mea de atunci. În prezent și soțul meu am creat o linie de parfumuri și le folosim pe acestea:  eu prefer “Intimately Beckham for Her” și “Beckham Signature for Her”. Eu recomand întotdeauna să nu se exagereze cu parfumul : mi se pare ridicol să apară parfumul înainte ca persoana să apară în câmpul vizual. Si niciodată nu vă parfumați părul! Acesta își va schimba culoarea” 

Despre iesitul în lume :  «Veșnicul smoky eyes și crema pentru corp Body Bling Platinum, apoi Scott Barnes în zona decolteului, pentru a fi stăpâna pe situație! “

 Despre timpul liber: «Îmbrăcăminte confortabilă, niciun pic de machiaj, o carte pe care tot amân s-o citesc și o mască pentru față This Works».

Sursa : marieclaire.ru 

Femei de 10 pe Facebook