Ea și El

5 semne care denotă că iubești un bărbat care nu te merită. Și să nu crezi că-l vei putea schimba!

În viață se întâmplă cam așa : nu apreciezi un om, până în momentul în care-l pierzi. La fel și alți oameni – nu vă apreciază cât timp vă au alături, și încep să o facă după ce ați plecat..
Bărbații din preajma unora dintre voi nu vor ști să primească niciodată iubirea voastră și nici să-i răspundă, pentru că, iubindu-se pe sine înșiși, nu mai au putere să iubească pe altcineva. Tot timpul lor liber, interesul, dragostea și atașamentul lor sunt direcționate către propria persoană. Sunt aidoma unei “găuri negre”, care vă absoarbe și atrage în interiorul său emoțiile tuturor celor din jur.

Iată 5 semne clare că bărbații voștri nu vă merită:

1.Vă mint și vă înșeală.
Prin asta vă spulberă încrederea în el. Duc o viață dublă și vă folosesc doar pentru a și-o echilibra pe a lor. Vă mint, pentru că nu sunteți importantă pentru ei. Toți cei din jurul lor trebuie folosiți pentru a le face lor plăcere.

2.Ei primesc, dar nu oferă nimic în schimb.
Există femei care le oferă partenerilor lor absolut totul : dragostea lor, timpul lor, spațiul vital. Le dăruiesc grija lor și le oferă fericire. Și nu primesc nimic în schimb. Este ca un drum cu sens unic. Nu aveți nevoie de așa ceva. Aveți nevoie de un partener care să vă ofere mai mult chiar, decât primește de la voi!

3. Ei vă umilesc.
Sunt atât de implicați în propria lor viață, încât pentru ei nu este deloc important universul vostru interior. Într-un moment de labilitate, sunt în stare să facă comentarii jignitoare la adresa voastră. Și asta numai ca să vă rănească. Nu e decât o scăpare: fugiți, cât vedeți cu ochii!

4. Ei nu țin cont de voi
În loc să vă susțină, preferă să meargă acolo, unde au ei nevoie. Trăiesc in lumea lor și nu pot vedea în jurul lor nimic, în afara propriei persoane. Uită zilele importante din calendar, dar și micile evenimente ale copiilor voștri ( serbari, întreceri sportive etc) pur și simplu pentru că acestea nu fac parte din zona lor de interes. Atunci când veți avea nevoie de ei, nu vă vor fi alături. Dacă voi le puteți fi alături, ei de ce nu pot?

5. Sunt egoiști în ceea ce privește colectivul
Teoretic, formați o echipă. Obțineți succesele împreună, înregistrați eșecuri tot împreună. Dacă un om din echipă obține o victorie, ea este a intregii echipe. Însă acești oameni “funcționează” de unii singuri. Nimeni nu se poate apropia de ei, ei sunt individualiști, au nevoie de victorii personale, pentru a-și hrani EU-l. Ei nu suportă succesele celor din jur. Aveți nevoie de un partener care trage la același jug cu dvs. De cineva care să depună eforturi pentru ca echipa să iasă învingătoare, chiar dacă el personal nu are nimic de câștigat din asta.

Sursa : creu.ru

surse foto: entreamigosconconnieyketty.blogspot.com, novotempo.com, writingsafricanbohemian.wordpress.com, rectronic.com