Ea și El

5 semne că nu te mai iubește

Se poartă ciudat în ultimul timp şi ai senzaţia că nu te mai iubeşte? Iată 5 semne care ar trebui să îţi dea de gândit:

1. Petreceţi mai puţin timp distrându-vă. 
Petreceţi mult timp împreună, dar când vine vorba de distracţie, apelează la alte persoane nu la tine. Timpul petrecut împreună se reduce la somn, mâncare şi treburi casnice, dar nu distracţie.

Fă-ţi o prioritate din a te distra cu partenerul tău. Încearcă să îl faci să râdă şi petreceţi timpul ţinând cont de ceea ce îi face lui plăcere. Dacă poţi să îl faci să zâmbească, te descurci de minune şi nu va înceta să te iubească!

broken-heart-pic-2
Foto: slodive.com

2. Nu vă mai împărtăşiţi sentimentele.
Nu aveţi habar dacă iubitul vostru este supărat, deprimat sau îngrijorat întrucât nu îşi deschide sufletul în faţa voastră. Dacă vă lasă să ghiciţi care este starea lui este posibil să nu vă mai iubească.

Dacă sunteţi disponibilă pentru iubitul voastru, îi sunteţi consilier şi îl ajutaţi să îşi clarifice emoţiile, nu va apela la alte persoane să îl asculte.

Studiile numesc acest fenomen: „respingerea partenerului”, aşa cum un calculator respinge CD-ul. Cercetătorii susţin că la bărbaţi respingerea este generată de infidelitatea sexuală a partenerului, în timp ce la femei  respingerea este declanşată de infidelitatea emoţională.

3. Mai puţine intimităţi decât înainte.
Conexiunea fizică este una dintre părţile importante în relaţiile de iubire întrucât asigură intimitatea cuplului. Schimbări legate de numărul săruturilor, îmbrăţişărilor, drăgălăşeniilor, şi nu într-un sens pozitiv reprezintă un semn cum că partenerul nu vă mai iubeşte.

broken-heart-pic-8
Foto: www.fanpop.com

4. Partenerul tău face lucruri noi.
Schimbările nu sunt bune atunci când îţi suspectezi iubitul că nu te mai iubeşte. În loc să asişti pasiv însă, ia atitudine.

Dacă i se modifică greutatea, modul în care arată, apar hobby-uri noi – sunt semne rele. Înainte de a pune capăt relaţiei, partenerul tău îşi caută pe altcineva. Schimbările de comportament arată că vrea să impresioneze alt partener.

5. Vorbiţi mai puţin. 
Partenerul tău obişnuia să te întrebe despre cum a fost ziua ta, dar acum nu prea mai pare interesat să afle. Când iubim pe cineva, punem întrebări pentru că ne pasă şi vrem să ştim cât mai multe despre partenerul nostru. Dacă nu mai este interesat să pună întrebări, înseamnă că nu mai are sentimente pentru tine.

Dacă te îngrijorează că nu mai vorbiţi aşa cum obişnuiaţi să o faceţi, fii tu cea care îl întreabă despre cum i-a mers. Nu vorbi nimic despre tine. Doar ascultă cu interes ceea ce are de spus partenerul tău. Această apropiere s-ar putea să îl facă pe iubitul tău să te iubească în continuare.

 

www.powerofpositivity.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate