Diverse

5 moduri de a ne simți brusc mult mai atrăgătoare ( iar acest lucru va fi observat și de către bărbați! )

 

Pregătiți-vă să deveniți maestre în a atrage reprezentanții sexului tare!
Deseori, atunci când nu suntem implicate într-o relație, nu prea punem mare preț pe a ne dichisi, așa cum o facem de regulă atunci când mergem la o intâlnire. Și, pur și simplu, “ne ieșim din mână”.

Și iată că am ajuns să uităm gustul ultimului sărut. Iar după ce a trecut ceva timp de la stingerea relației, constatăm ca am dobândit ceva kilograme în plus. Că am cam neglijat să ne machiem, să ne arajnăm. Că rochițele sexy stau, prăfuite, în fundul șifonierului. Și că nici nu mai ținem minte când ne-am epilat ultima oară.
Adevărul este ca nici măcar noi înșine nu ne mai considerăm atrăgătoare, așa cum am fost odinioară. Vă sună cunoscut? Sfatul nostru este unul cât se poate de simplu: incepeți să vă creați obiceiuri, care vă vor ajuta să vă simțiți frumoase. Și veți vedea cum, după ce va începe să vă placă vouă de voi, veți începe să-i atrageți și pe bărbați.

1. Scăpați de lucrurile vechi
Aruncați hainele vechi, care vă sufocă șifonierele. Faceți acest lucru chiar acum! E momentul să ștergeți orice urmă a trecutului din jurul vostru. Aruncați, așadar, lucrurile vechi și reînoiți-vă garderoba.

2. Răsfățați-vă!
Răsfățați-vă chiar și cu lenjerie nouă! Sau cu rochițe noi. Sau cu o pereche nouă de pantofi. Chiar dacă înca nu aveți unde să le îmbrăcați. Deocamdată probați-le pentru voi și umblați cu ele prin casă. Bucurați-vă de imaginea voastră in oglindă.

3. Creați-vă o nouă imagine
Scoateți de la naftalină cosmeticalele. Când v-ați cumpărat ultima oară un ruj de buze? Aruncă toate cosmeticele vechi și cumpărați-vă altele noi, ba chiar mergeți la un salon și faceți-vă un machiaj profesional. Imaginați-vă că mergeți la o întâlnire. La cea mai importantă dintre întâlniri: cea cu voi însevă! Alegeți culori mai vii, mai curajoase!

4. Creeați atmosferă.
E cazul să creați o atmosferă romantică în dormitorul vostru. Renunțati la tablourile cu părinții și prietenii. Mutați calculatorul în altă cameră. Aprindeți lumânări, porniti o muzica relaxantă, faceți un masaj al picioarelor, băgați-va în pat și urmăriți un film romantic.

5. Relaxați-vă!
Faceti o baie fierbinte, cu spumă multă,aprindeți lumânări, porniți muzica. Apoi puneți-va lenjeria preferată și adormiți, gandindu-vă la lucruri frumoase. Vă veți trezi apoi, în fiecare dimineață, cu o stare bună și cu sentimentul ca sunteți frumoase, atrăgătoare. Acest lucru va va intra în reflex.
Iar acum ieșiți pe stradă și zâmbiți-le tuturor trecătorilor. Este momentul să învățați să flirtați. Care este secretul? Fiți mai fericite, mai sigure pe voi, mai accesibile. Nu există nimic mai sexy pe lumea asta, decât o femeie sigură pe ea!

Sursa: soulpost.ru