banner marshal garden
Sănătate

5 exerciții fizice care pot înlocui cu succes orice tratamente de întinerire

Astăzi, foarte multă lume duce o viață relativ sedentară. De vină sunt activitatea de birou și timpul liber lipsit de activitate fizică. Nu ne gândim, din păcate, la consecințele negative ale acestui fapt, pâna ele nu încep să apară : ridurile timpurii, fața căzută, kilogramele în exces. Acestea nu sunt neapărat semne ale imbătrânirii, cat mai ales semnale pe care ni le transmite organismul, referitoare la insuficienta mișcare. 

  AdMe.ru a selecționat 5 exerciții fizice extrem de simple, care vă vor ajuta să înlăturați tensiunea musculară, să îmbunătățiți circulația sângelui și să vă întineriți organismul. 

1. Poziția copilului

pastedGraphic.png

Acest exercițiu îmbunătățește irigarea creierului, țesuturile sunt alimentate cu oxigen, ceea ce împiedică îmbătrânirea prematură. 

În timpul exercițiului respirați regilat și adânc. Stați în această poziție cât timp puteți. 

2. Exercițiul “Sirena”

pastedGraphic_1.png

Acesta vă ajută să vă subțiați talia și să dobândiți o siluetă mult mai atrăgătoare. Stați câte 20 de sec.in fiecare poziție. Repetați exercițiul de două ori, pentru fiecare parte. 

3. Aplecări înainte, din poziția șezând

pastedGraphic_2.png

Veți scăpa astfel de cocoașă și veti elimina tensiunea din spate. Stați în această poziție atâta timp cât rezistați. 

4. Răsuciri de picioare, din poziția culcat

pastedGraphic_3.png

Exercițiul contribuie la intensificarea arderilor și eliminarea grăsimii în exces din zona taliei. De asemenea , întărește mușchii fesieri și ca urmare veți arăta mult mai suplă. Stați, in această poziție, câte 30 de secunde, pentru fiecare parte. 

5. Întinderi de coloană