banner marshal garden
Bărbați de 10

Doru Isăroiu: “Nu există bărbați de 10!”

In așteptarea intrării în direct, la emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10” al carui invitat a fost, Doru Isăroiu, solistul trupei Red Parlament ne-a făcut deosebita plăcere de a ne răspunde la câteva întrebări legate, firește, de …un barbat de 10!
De trupa sa, Parlament,  cu siguranță a auzit toata lumea, încă din anul 1998 când au făcut ravagii cu piesa Vine Vara, iar mai apoi au urmat mai multe hituri precum: E frumoasă foc, Suflet pierdut sau Valul. 
Dar “Parlament” nu a avut o viață prea lungă. Din 2010 Doru Isăroiu a început o colaborare cu trupa clubului True, din Bucuresti. Fiind o fire abițioasă și o persoană care nu renunță la visurile sale, în anul 2015 alături de trupa clubului True și fratele său, Vali Isăroiu a luat naștere noua trupă Red Parlament. Un proiect minunat, cu oameni frumoși și cu melodii care vor ramane întipărite mult timp de acum înainte în inimile fanilor.

Georgiana Ciocan: – Te consideri un bărbat de 10?
Doru Isăroiu: – Nu, nu exista bărbați de 10. Să fii de 10 înseamnă că ești perfect, iar din punctul meu de vedere perfecțiunea nu există.

Georgiana Ciocan:  – Care sunt, totuși, calitățile tale?

Doru Isăroiu: – Faptul că recunosc că nu există bărbați de 10. Suntem imperfecți cu toții și tocmai acesta este farmecul – că tot timpul avem ceva de descoperit, de invățat, de explorat în viață.

Georgiana Ciocan: – Văd că eviti răspunsul, deci ești un om modest. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Doru Isăroiu: – Faptul că îmi ințelege calitățile și defectele, că mă acceptă și că mă iubește asa cum sunt, iar cel mai important, că îmi ințelege libertatea. Acest aspect contează foarte mult pentru mine. Fiind artist sunt un spirit liber și dacă nu îmi acceptă libertatea nu avem cum să supraviețuim împreună.

Georgiana Ciocan : – Te sperie femeile inteligente?

Doru Isăroiu: – Nu, deloc, ba dimpotrivă. E mai interesant să interacționezi cu o femeie inteligentă.

Georgiana Ciocan: – Ce gesturi faci ca să impresionezi o femeie?

Doru Isăroiu: – Îi cumpar un buchet de flori. Bărbații din ziua de azi au uitat cum e povestea asta cu romantismul și mai rar le cumpără flori femeilor. Să știi că gestul acesta te salveaza în orice situație și face o femeie „să cadă pe spate”!

Georgiana Ciocan: – Ei, să nu exagerăm, nu toate femeile cad pe spate de la un buchet de flori! Să zicem că “ne impresionează în mod plăcut”! Și o ultimă întrebare: dacă ai avea la dispoziție doar trei cuvinte, cum te-ai descrie?

Doru Isăroiu : – Nu vreau să-mi adresez singur cuvinte de laudă. Cred că sunt charismatic, haios, relaxat. Chiar sunt un tip relaxat.

 

Iată și una din melodiile recente, lansate de trupa Red Parlament:

Femei de 10 pe Facebook