Ea și El

4 greșeli care ți-au pus pe fugă foștii parteneri

Este mult mai ușor să vezi comportamentul toxic și distructiv al altuia, decât să-ți conștientizezi propriile neajunsuri. Dar autocritica este foarte necesară. Amintindu-ți de vechile tale relații, ai ocazia să meditezi asupra greșelilor pe care le-au făcut partenerii tăi. Dar ce se întâmplă cu propriile tale greșeli? E greu să recunosti că uneori tocmai tu ai fost motivul pentru care acele relații au eșuat. Poate că ai făcut anumite lucruri, care i-au îndepărtat pe bărbații din viața ta. Cum ar fi , de exemplu : 

1. Nu l-ai susținut cum ar fi trebuit

Relația bărbat-femeie trebuie să fie totdată și un parteneriat. Cand te afli într-o relație serioasă, tu și partenerul tău trebuie să vă susțineți reciproc. Trebuie să-i fi alături, să manifești înțelegere, chiar dacă nu ești întru totul de acord cu el. Dacă vrei ca partenerul tău să fie mulțumit, trebuie să te convingi ca se simte confortabil și sigur alături de tine. 

El trebuie să stie că tu vei fi sinceră cu el și că-i vei ține mereu partea. Trebuie să-l motivezi, să-l însuflețesti, ca să fie mereu mai bun. 

Dacă ai manifestat o atitudine prea critică la adresa lui, dacă nu l-ai făcit să se simtă de partea ta, , înseamnă ca le-ai diminuat, involuntar, stima de sine. 

2. Nu l-ai respectat

Bărbaților le place să se simtă bărbati, iar ego-ul lor suferă, atunci cand nu se simt respectați. Chiar dacă nu ești de acord cu ei, trebuie să le respecți punctul de vedere. Iar când va certați, nu trebuie să ajungeți la injurii și jigniri. Pentru un bărbat este important să-l respecți și în public, dar și în intimitate. Dacă fostul tău partener a simțit că nu-l respecti, sigur și-a pus problema ca nu este ceea ce-ți doresti de fapt. Și este posibil să fie unul din motvele despărțirii voastre. 

3. Ai fost din cale-afară de geloasă și cicălitoare

Nu poți să ai pretenția ca, intrând într-o relație cu un bărbat, acesta își va uita tot restul vieții. Întotdeauna trebuie respectată libertatea persoanei. Dacă ai vrut ca fostul partener să-ți dedice tie întreaga lui energie și tot timpul său liber, probabil ca ai fost percepută ca fiind geloasă sau cicălitoare. Desigur că bărbaților le place să se simtă iubiți, deci puțină gelozie nu strică. Dacă însă prea ai pus stăpânire pe el, l-ai controlat non-stop și i-ai făcut scene de gelozie, toate acestea nu au facut decât să-l îndepărteze. 

4. Ai încercat să-l schimbi. 

Când iubești, trebuie să-l iubești pe celălat așa cum este, cu toate neajunsurile sale. Asta inseamnă că nu trebuie să incerci să-l schimbi. Dac are ceva ce nu-ți place și peste care nu reușești să treci, mai bine vă despărțiți de comun acord. Nu te aștepta ca partenerul tau să se schimbe numai pentru a-ți fi pe plac. 

Sursa : soulpost.ru 

Femei de 10 pe Facebook