banner marshal garden
Best seller Timp liber

4 cărți care îți vor schimba viața

Personal, ceea ce admir cel mai mult la o carte este modul în care mă face să văd viața, cum îmi deschide ochii să văd lumea dintr-o altă perspectivă. Indiferent de vârstă, vine o vreme, când ai nevoie de un îndrumător, de un sfat. De multe ori le poți regăsi într-o carte. Sunt foarte multe cărți cu un asemenea impact. Noi vă sugerăm câteva… Așteptăm să completăm lista cu sugestiile voastre!

Foto: tophabits.ro

Alchimistul de Paulo Coelho
Este cartea cea mai cunoscută a îndrăgitului Paulo Coelho.Cartea este povestea unui pastor, Santiago, care își părăsește casa din Spania și pleacă în căutarea unei unei comori, îngropate în Piramide. Dar ceea ce începe ca o călătorie în căutarea unor bunuri lumești se transformă în descoperirea comorii ascunse înlăuntrul lui. Povestea lui Santiago ne arată cum ne putem schimba urmându-ne visele și despre cât este de important să ne ascultăm inima.

Micul prinț de Antonie de Saint-Exupery
Un pilot al cărui avion se prăbușește în Sahara se întâlnește cu Micul Prinț, care și-a abandonat micuța Planetă pentru a călători prin univers. Pilotul este fascinat de aventurile și întâlnirile extraordinare despre care îi povestește puștiul și din care învață să privească lumea cu inima, pentru că ”ochii nu văd esențialul”. Chiar dacă este o carte pentru copii, oferă lecții de viață valabile la orice vârstă.

Vânătorii de zmeie de Khaled Hosseini
Cartea prezintă povestea de viața a lui Amir, un băiat născut și crescut în Afghanistan, cu urcușuri și coborâșuri, din copilărie până la maturiate. Această carte vă va face să plângeți. Veți simți furie. Dar și bucurie. Veți afla secrete de familie, veți învăța despre prima iubire sau cât de mult înseamnă prietenia pentru fiecare. Este o carte despre prietenie și trădare.

malala

Eu sunt Malala de Malala Yousafzai
Malala nu avea decât 16 ani când a devenit un simbol al protestului pașnic și cea mai tânără favorită la premiul Nobel pentru pace. Eu sunt Malala este povestea unei familii dezrădăcinate de urâțenia terorismului, a luptei pentru educația tinerelor și a curajului unor părinți care își iubesc fata, într-o lume în care oferă totul fiilor.

Sursa: lifehack.org
Foto: tophabits.ro, tvcgroup.com

Femei de 10 pe Facebook