Diverse

Iată ce informații ne oferă degetul cel mare, despre stăpânul său

Când ne întâlnim prima oară cu cineva, îi privim, de obicei, chipul, hainele, pantofii, ne uităm în ochii lui, încercând să-i ghicim intențiile. Iată însă că adepții chiromanției ne sfătuiesc să privim cu atenție mâinile interlocutorului nostru. În special, degetul mare!
Iată ce informații putem obține:

Varianta A:

Cea de-a doua falangă este mai lungă decât prima. Posesorul acestei mâini este o persoană de încredere. Este o persoană analitică și obiectivă. În plus, este o persoană cumpătată, nu este cu capul în nori, nu suportă presiunile exterioare și dă o mare importanță confortului sufletesc.

2. Varianta B

Prima și a doua falangă sunt aproximativ egale. Acești oameni preferă să acționeze după planuri dinainte elaborate, numai așa simțindu-se liniștiți și confortabil. Își țin sentimentele sub un lacăt greu , au o minte flexibilă și conștiință de sine. Sunt persoane multilaterale și niște interlocutori desăvârșiți.

3. Varianta C

Prima falangă este mai lungă decât a doua. Acesti oameni sunt niște romantici incurabili, se îndrăgostesc foarte ușor. Alături de astfel de persoane este imposibil să te plictisești, ar face orice ca să te impresioneze!
sursa : snianna.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.