Ea și El

3 motive pentru care pe femei nu le interesează fizicul partenerilor. Atenție, așadar! Bărbații obsedați de felul cum arată, sunt ridicoli! Cel puțin, prin prisma unor femei inteligente

 

Pare că toți bărbații au luat-o razna! Au devenit obsedați de” pătrățelele” de pe abdomen, de mersul la sală, de masa musculară! Însă pentru noi, femeile, lucrul acesta este mult mai puțin important, decât o cred bărbații.
Ați văzut și voi, în destule rânduri, cum femei care arată superb, merg pe stradă alături de bărbați mici de înălțime, cu chelie și burtică, nu? Probabil că nu vi se par cele mai potrivite perechi. Cu siguranță, le suspectați pe ele că sunt cu acești bărbați pentru bani sau pentru cine știe ce alte avantaje. Si că asemenea “ exemplare” nu pot fi iubite pentru nimic altceva!

Iată că, după ce și-au petrecut un timp insemnat in lumea modei și a frumuseții, un grup de psihologi americani au ajuns la concluzia că marea majoritate a femeilor frumoase nu sunt deloc atrase de look-ul barbaților cu care se află în relație.
Da, fețele întinse și îmbujorate, bicepșii lucrați, corpul atletic sunt, în continuare, atrăgătoare, însă nu vor reprezenta niciodată un factor determinant în atracția pe care bărbații o exercita asupra femeilor frumoase și inteligente. Ați reținut, INTELIGENTE! Și iată trei motivații ale acelorași psihologi, pentru acest lucru:

1. Din punct de vedere biologic, femeile sunt mai orientate spre statutul social al partenerului, decât spre aspectul său fizic.
Statutul social nu reprezintă numai mașini bengoase sau vile cu piscine. Ci, în primul rând,” intelectul social”. Femeile inteligente sunt atrase de bărbații care au o anumită poziție în mediul lor, care se bucură de autoritate și de aprecierea celor din jur.
Bărbații care reușesc să le amuze pe femei, care actionează hotărât în cadrul relației și în viață, în general, care au un cerc larg de relații sociale, sunt deosebit de atractivi pentru femei. Și asta din cele mai vechi timpuri.
Masculi – alfa există in fiecare colectiv numeros. Iar femeile se orientează, din cele mai vechi timpuri, către lideri și nu către bărbații atrăgători din punct de vedere fizic. Explicația e simplă : încă din preistorie, liderii primeau cea mai bună mâncare, cele mai bune băuturi și alte resurse. La nivel de subconștient, apare un semnal cert adresat creierului femeii : fii cu acest bărbat și viața ta va fi ușoară!

Ținând cont de toate aceste elemente, devine absolut firesc că, bărbații care se bucură de autoritate în grupul lor, atrag femeile cele mai frumoase și mai inteligente.

2. Acești bărbați – mai “urâței” – au resurse să devină ȘI mai atractivi. Asta dacă si-o doresc neapărat!

Așa cum am spus mai sus, calitățile de lider, simțul umorului și siguranța pe sine reprezintă principalele calități ale bărbaților , care atrag atenția noastră, a femeilor. Asta înseamnă că, depunând un mic efort, aceștia pot deveni și mai atrăgători! Nu trebuie decât să lucreze puțin asupra lor înșiși, să-si lărgească sfera de acțiune. Așa că, dragi bărbați, actionați asupra calitaților voastre și veți fi și mai râvniți, în ochii noștri!

3. Fizicul nu este veșnic

Acum e greu de crezut acest lucru, însă cu timpul bărbaților le va fi din ce în ce mai greu să-și mențină fizicul neschimbat, sa rămână mereu în formă. Ca să nu mai vorbim de apariția ridurilor. Spre deosebire de aceste date exterioare, creierul, inima și sufletul au toate șansele să se dezvolte, să se perfecționeze!
Ne maturizăm, iar viziunile noastre asupra vieții se modifică și ele. Odată cu ele ni se modifică și gusturile privind vestimentația, tunsoarea, obiceiurile de consum etc. O femei inteligentă știe: dacă un bărbat îi place în ansamblul său, și nu doar fizic, asupra celui din urmă aspect se poate actiona.
Acest mod de a întelege realitatea face parte din caracterul intuitiv al femeii. Așa că femeilor le e totuna cum arată bărbatul cu care merg să se întâlnească pentru prima oară. Mult mai important este cum se poartă cu ele și despre ce vorbeste.
Important este ca bărbatul să fie fermecător și sigur pe sine. Și aceste calități trebuie dezvoltate cu o râvnă mai mare decât cea depusă în sălile de forță. Așa ca, stimați domni, nu vă focusați spre a arăta bine pe plajă, în costumul de baie. Concentrați-vă mai bine asupra personalitații voastre. Pentru început, încercati măcar să fiți un interlocutor interesant. Încercați să avețoi ce le povesti femeilor. Ele adoră acest lucru. Iar restul… va veni de la sine!

Sursa : lifter.com.ua

surse foto: figase.su, passion.ru, lovendignity.com, cosmopolitan.ru, pinterest.com