Sănătate

18 trucuri verificate, care vă vor ajuta să vă controlați organismul

Corpul nostru reprezintă unul dintre mecanismele cele mai elaborate, create de natură. Creierul este capabil să crească sau să scadă temperatura, facându-ne să roșim de supărare sau să simțit, fluturi în stomac, și asta independent de voința noastră. Cu toate acestea, o veste bună : și noi înșine ne putem obliga corpul și mintea să se subordoneze dorințelor noastre. Spre exemplu, ne putem induce senzația că , de fapt, cântărim mai putin decat în realitate sau putem înlătura foarte repede un atac de panică. 

 Utilizatorii Reddit și-au impărtășit din trucurile prin care își determină propriul corp să meargă in întâmpinarea dorințelor personale, iar site-ul AdMe.ru a făcit o selecție, le-a verificat științific și este în măsură să vi le transmită și vouă. 

pastedGraphic.png

  • Pentru ca ridicările la bară să vi se pară mult mai ușoare, imaginați-vă că ambele voastre coate de fapt coboară, și nu urcă. Acest micuț “truc” va păcăli corpul, care va actiona în mod automat mușchii spatelui, ceea ce va ușura mult exercițiul. 
  • Dacă vă treziți noaptea pentru a merge, spre exemplu,  la baie, continuați să țineți un ochi închis. Если вы встали ночью, чтобы, к примеру, сходить в туалет, оставьте один глаз закрытым. Până să vă reîntoarceți în dormitorul întunecos, ochiul se va obișnui cu întunericul și vă veți putea descurca foarte ușor în spațiu.
  • Dacă vi se înfundă o nară, culcați-vă pe o parte: dacă vi se înfundă nara stangă, culcați-vă pe partea dreaptă și viceversa. Continuați să tot rotiți capul, până veți găsi acea poziție, care vă va desfunda nasul.