Ea și El

12 secrete: Cum să-l faci să te dorească

Vrei să cucerești un bărbat? Nu vei reuși niciodată, dacă-i vei da, de la început, ceea ce dorește. Nu. Va trebui să înveți să-l “ațâți”!

1. Nu-ți uita niciodată valoarea

Dacă vrei ca un bărbat să te respecte, va trebui să-i arăți că si tu te respecti pe tine. Arată-i cât valorezi. Crede în tine și asta va fi cheia către sufletul lui. 

2. Care îți este țelul? 

Înainte de a-l ațâța, constientizează ce anume urmărești. Desigur  poți să flirtezi fără motiv, dar dacă acest bărbat îți place, ce rost are? Vrei să te invite la o întâlnire? Vrei să te culci cu el? Vrei o relație? Este foarte important să te decizi, ca să știi ce “semnale” să-i transmiți.

 3. Arata-i că ești greu de cucerit

El nu trebuie să creadă că oricine te poate avea. Arată-i că trebuie să se străduiască , pentru a-ți atrage atenția. 

4. Nu fii “accesibilă”

De acord, îți place acest bărbat. Dar nu trebuie să pari că, în absența lui, tu nu ai nicio viață. Ba o ai, și ea nu se învârte în jurul lui. “Ațâțarea” nu începe neapărat în plan sexual. Ci atunci cand te arăți a fi “inaccesibilă”. 

5. Dacă el te invită la o întâlnire, pastrează-ți sângele rece.

Nu poți fi “inaccesibilă”, iar după aceea brusc să sari în sus de bucurie dacă te  invită la o cină. Fii cumpătată și rezervată. Prin asta îi vei arăta că nu ai nimic împotrivă, dar și că mai are încă mult de “lucrat”. 

6. Fii mai curajoasă în priviri

Când vă întâlniți, nu te teme sa-l privești în ochi. Ba e chiar o recomandare: privește-l cât mai des în ochi! Cu hotărare. Cu tupeu. Lasciv. Fară să-l implori să fie cu tine, ci doar fiind de acord cu asta. 

7. Ia-i în considerare caracterul

Barbații sunt diferiți. Trebuie să te adaptezi fiecărui tip. Așa că, pentru început, încearcă să-l cunoști cât mai bine, înainte de a decide în ce fel să-l “ațâți”. 

8. Cunoaște limitele! 

Nu tuturor bărbaților le plac glumele deocheate sau sarcasmul. Dacă nu ești sigură unde este granița, mai bine evită frazele periculoase. Mulți bărbați au un ego foarte fragil și pot lua personal tot ce le spui. 

9. Nu face niciodată primul pas.

Dacă o vei face, el va controla situatia și se va anula tot ceea ce ai făcut până acum. Trebuie doar să ațâți, nu să te oferi pe tavă. 

10. Sărută-l și respinge-l

Învață să pui capăt unui sărut pasional. Lasă-l doar să anticipeze ce ar putea primi de la tine. Dar nu-l respinge de tot, ci determină-l să se străduiască mai mult, pentru a primi restul. 

11. Schimbă discutia

Dacă l-ai stârnit, schimbă discuția. Propune-i să mai beți un pahar sau să vă plimbați puțin. Dar nu ajunge nici la el acasă, nici la tine. 

 12. Permite-i să-ți scrie primul

Nu te grăbi să-i scrii și să-i mulțumești pentru întâlnire. Lasă-l pe el să o facă primul. Lasă-l pe el să facă pasul următor. 

Sursa : hochu.ua