Ea și El

10 semne care arată ca ești prea…”disponibilă”!

 

Dacă faci lucrurile de mai jos, nu te mira că lumea se uită la tine ca la o femeie ușuratică:

1. Sex la prima întâlnire

A te săruta la prima întâlnire nu este chiar atât de condamnabil, însă acest lucru poate fi preambulul unor “acțiuni” mai …profunde

2. Ținutele deocheate

O astfel de ținută îi dă de înțeles bărbatului că vrei să fii remarcată. Mai ales dacă această ținută este dublată de un comportament frivol. 

3. Dialogurile intime

Ai obiceiul să povestești cu lux de amănunte despre experiențele tale sexuale, iar bărbatul poate folosi aceste elemente pentru a te manipula. 

 4. Dansuri lascive

Barbații pot deosebi o femeie ușuratică de una serioasă, pe ringul de dans. Unii dintre ei chiar vânează astfel de specimene prin cluburi. 

5. Obișnuiești să te îmbeți

Dacă bei prea mult, acest lucru induce ideea că nu te poți controla. Taman astfel de femei se află în vizorul bărbaților care caută doar sex. 

6. Flirtezi cu toată lumea

Poate ăsta e felul tău de a fi, dar asta dă de înțeles că nu ești o fire selectivă, în ceea ce privește noii cunoscuți și că esti mereu disponibilă. 

7. Un nivel intelectual scăzut

Dacă încerci să pari prostuță sau chiar ești, bărbatul va decide că ești ușor de folosit. Așa că,  ține minte : inteligența ta este scutul tau de apărare. 

8. Ești de acord cu orice

Trebuie să spui întotdeauna când ceva nu-ți place. Dacă vei încerca să-i  faci mereu bărbatului pe plac și vei spune mereu DA, vei fi ușor de manipulat. 

9. Ești impresionabilă

Bărbații simt asta și iți vor spune tot ce le vine pe limbă, pentru a te da gata. 

10. Ești prea “tandră”.

Ne referim la faptul că îți permiți prea mult să te atingi, fizic, de bărbat, iar el va traduce asta în dorința ta de intimitate. Ii dai de înțeles că iți convine acest “contact” și că lași deschisă calea și către alte acțiuni…

soulpost.ru