Ea și El

10 semne că te ia de proastă

 

Iată lista simptomelor care pledează clar pentru faptul că el este un bărbat pe care trebuie să-l eviți, în cazul în care îți dorești o relație sănătoasă!

1.Nu sună atunci când promite
Desigir, există cazuri de forță majoră, când acest lucru chiar nu este posibil, însă dacă se repetă mai des de 2-3 ori, e semn clar că nu reprezinți pentru el o prioritate.

2.Întârzie deseori, fără să te anunțe.
Există o multitudine de motive pentru care poate să întârzie un om, însă firesc este să te anunțe, ca să nu-ți faci griji. E o chestiune de respect, până la urmă. Și mai înseamnă că nu e preocupat din cale-afară de liniștea ta.

3.Nici nu vine, nici nu sună, deși ți-ai manifestat dorința de a vă întâlni.
Numai dacă nu cumva a avut un accident, altfel un astfel de comportamnet este de netolerat. Finalul unei astfel de situații nu va fi niciodată pozitiv.

4.Și-a fixat un program al frecvenței întâlnirilor voastre.
Una e să joci poker cu prietenii, alta e să relaționezi cu ființa iubită. Dacă nu se întâlnește cu tine decât în weekenduri, e un semn clar că mai are și alte variante , sau că e în căutarea lor.

5. Știe despre tine mai multe decât știi tu însăți.
Dacă tu ești cea care vorbește cel mai mult la intâlniri și dacă evită să vorbească despre el, înseamnă fie că îți ascunde ceva, fie că nu dorește să vă apropiați prea tare și te ține la distanță.

6.Știi despre el mai multe decât știe el despre tine.
Este reversul medaliei. Dacă este obsedat de propria persoană și nu-l interesează să afle mai multe despre tine, e un semnal de alarmă. Ține-te departe de el!

7.Nu-i vorbește nimănui despre tine
Dacă nu ți-a făcut cunoștință cu prietenii săi și vă întâlniți mereu numai în doi, înseamnă că nu e deloc convins ca vrea să fie cu tine. Ar trebui să insiști să-i cunoști prietenii, pentru că felul în care te va trata în prezența lor, va fi un semn al intențiilor lui vizavi de tine.

8.Nu-ți face cunoștință cu familia lui.
A te invita la o întâlnire cu familia lui e un pas important, și, dacă acest lucru nu are loc, înseamnă că încă nu ia în serios relația voastră. Ar mai fi posibil să nu aibă el însuși relații bune cu familia sa, dar ar trebui să vă avertizeze cu privire la acest lucru.
.
9.Nu-și petrece cu tine sărbătorile.
Există situații în care chiar nu poate să facă acest lucru ( spre exemplu, dacă e divorțat și-și petrece timpul cu copiii săi) dar chiar și atunci poate să organizeze lucrurile astfel încât să faci parte și tu din programul lui de weekend. Altminteri, e semn că nu contezi pentru el chiar atât de mult.

 

10.Are multe prietene femei și ține să știi acest lucru. Dragostea platonică între bărbat și femeie este un lucru rar. De regulă, în astfel de cazuri, una din părți sigur nutrește sentimente față de cealaltă. Dacă iubitul tău procedează astfel, este cazul să-ți cauți alt partener, cu care să ai o relație normală.

Sursa: creu.ru

surse foto: panorama.com.al, matrony.ru, vita-schola.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate