Ea și El

10 semne că se apropie momentul în care-ți vei găsi sufletul-pereche

 

Ai înțeles, în sfârșit, că dragostea romantică nu este, de fapt, țelul suprem al existenței tale
Nu-ți mai cheltuiești, așadar, energia pentru a-l descoperi pe cel ce-ti poate oferi dragoste și respect, pentru că ai ajuns la concluzia că ți le poți oferi și singură

2. Ai început să te concentrezi asupra iubirii pe care o poți oferi, și nu a celei pe care aștepți s-o primești
Îți dorești pe cineva, pe care să-l iubești la fel de mult, cum ai dori să fii iubită tu însăți. Este momentul să intri într-o relație cu gandul “Ce pot să ofer?” și nu “Ce pot să primesc?”.

3. Ai avut destul timp, pentru a acționa asupra ta însăți
Nu ești obligată să fii perfectă, pentru a fi iubită. Însă pt ca relația să funcționeze, trebuie să acționezi asupra propriei persoane taman în acele puncte, din cauza cărora nu a functionat precedenta ta relație

4. Te dor eșecurile trăite, dar nu te-au doborât.
E firesc să suferi după despărțirea de bărbatul iubit. Cu conditia să nu perpetuezi la nesfârșit această stare, distrugandu-ți viața.

5. Îți doresti o relație, fără a fi însă disperată, din această cauză
Da, îți dorești să mergi la întâlniri, să-l cunoști pe cel alături de care să-ți continui viața, însă vei putea trăi și fără asta. Există viață și în afara relațiilor romantice.

6. Ai renunțat la ideea că poți anticipa, dacă o anumită persoană ți se potrivește sau nu.
Ai lăsat baltă lista partenerilor ideali, și ai început să fii mai atentă la cei cu care ai o legatură, și nu la cei care par a fi perfecți.

7. Nu mai simți nevoia să te grăbești
Nu mai ești prizoniera unor termene-limită, înțelegi perfect că graba, în astfel de situații, reprezintă, de fapt, o consecință a nesiguranței tale, si nu a iubirii și pasiunii.

8. Crezi, cu tărie, că te așteaptă o mare iubire
Dacă nu ai crede, nu s-ar întâmpla nimic : ți-ai fi tăiat automat toate punțile spre o nouă relație. Totul începe de la faptul ca tu te gândești la iubire si crezi în faptul că o vei întâlni.

9. Ai decis să fii tu însăți, și nu o ființă ideală
Ai ajuns să te temi mai mult de faptul că celălalt te va iubi pentru ceea ce, de fapt, NU ești, decât de faptul că te va părăsi, pentru ca ești așa cum ești.

10. Ai încetat cu căutările
Aproape că te-ai resemnat că nu vei găsi niciodată dragostea și că vei rămâne singură pentru totdeauna. Or, se știe, atunci când încetezi să cauți un lucru, taman atunci il vei găsi!

Sursa : soulpost.ru

sursa foto : clutch.ua