Ea și El

10 lucruri la care nu trebuie să renunți pentru o relație

Orice relație trebuie să te ajute să devi o persoană mai bună, nu să te stoarcă de energie până la ultima picătură și să te facă să te simți rău. Dacă trebuie să renunți, la oricare din lucrurile de mai jos, cu siguranță trebuie să îți re-evaluezi relația.

Iată care sunt cele 10 lucruri la care nu trebuie să renunți pentru o relație:

  1. Libertate.

Dacă trebuie să îi ceri permanent acordul sau dacă te simți vinovată când îți faci planuri cu familia sau prietenii, este un semn clar al lipsei de încredere. Comportamentul posesiv este semn al nesiguranței de sine, care cel mai adesea își are originea în traumele din copilărie. Este de preferat să fie rezolvate înainte de a începe o relație.

  1. Tu.

Nu te schimba niciodată de dragul altora. Persoana potrivită te va iubi așa cum ești. De altfel, persoana potrivită nu va dori să te schimbe. Orice relație implică și mici compromisuri, dar niciodată nu îți schimba personalitatea sau convingerile pentru altcineva.

  1. Fericirea.

Dacă partenerul tău nu îți face viața mai frumoasă, atunci pentru care motiv se află în viața ta? Regulă: dacă partenerul tău te trage în jos și te face să te simți captivă în propria viață, este momentul să îi pui punct. Ai nevoie de cineva care să te facă să vibrezi și să aducă energie în viața ta.

  1. Distracție.

Îți face plăcere compania partenerului tău? Te face să râzi, să te porți precum un copil și experimentați adesea lucruri noi împreună? Nu renunța niciodată la copilul din tine și la momentele de distracție din cuplu.

  1. Visurile tale.

O relație ideală între două persoane presupune susținere reciprocă la fiecare pas. Partenerul trebuie să te încurajeze chiar dacă ai visuri diferite de ale lui. Dacă nu ai pe cineva care să fie alături de tine, la bine și la greu, părăsește imediat relația.

  1. Liniștea interioară.

Partenerul tău trebuie să știe să te calmeze și să te facă să uiți de haosul din jurul tău.

  1. Dorința ta de a explora.

A trăi înseamnă a descoperi permanent lucruri noi. Dacă partenerul tău stă în calea explorărilor tale, în scurt timp vei deveni nefericită lângă el. Jumătatea ta trebuie să te încurajeze să îți asumi riscuri pentru a te putea dezvolta. Dacă încearcă să îți inhibe spiritul liber – atunci este un semnal de alarmă.

  1. Celelalte relații.

Relațiile tale cu prietenii și familia nu ar trebui să aibă de suferit dacă ai un iubit sau un soț. El ar trebui să îți dea libertate pentru a petrece timp cu familia și prietenii, fără să devină posesiv.

  1. Credința ta.

Sunt persoane care își schimbă religia de dragul partenerului, dar una este să faci acest pas pentru că asta îți dorești, și cu totul altceva este să ți se impună. Nicio relație nu merită să îți sacrifici cele mai profunde convingeri spirituale.

  1. Comunicarea.

O relație presupune angajament și înțelegere. Doi parteneri care se iubesc sincer știu să asculte, să îl înțeleagă pe celălalt și să nu îl judece. Este foarte important să ai un partener disponibil din punct de vedere emoțional dacă vrei o relație fericită.

Sursa: educateinspirechange.org

Publicitate