Femei de 10

10 lucruri care te vor face mai fericită

Veți spune, dragele mele „femei de 10”, că la 33 de ani e foarte pretențios să scriu despre fericire…
Intuiesc doar, care este sensul vieții, dar ştiu cât de important este … să fim fericite: poate chiar ăsta e sensul vieții ?
Tu cât de fericită eşti? Poate te vor ajuta aceste sugestii adunate din înțelepciunea altora:
1. Ai grijă de corpul tău, culcă-te la o oră decentă şi dormi suficient, nu te înfometa. Eu am invățat să savurez o ciocolată fără să mă simt img_4359vinovată pentru multele calorii pe care le are, să dorm cât vreau în weekend, fără să mă uit la ceas. Ştiu că trebuie să ne menținem suple, acum toată presa este plină de imagini cu femei silfide şi cu diete, dar poate ar trebui să ne bucurăm de “rotunjimile” noastre, fără a ne mai simți “grase”.
2. Fă lucruri care îți plac, găseşte-ți un hobby, ceva care să îți facă plăcere şi să te capteze.
3. Investeşte în lucrurile care sunt importante pentru tine şi care îți fac plăcere. Chiar cu bani puțini, poți face lucruri care îți plac, cum ar fi să cumperi bluza turcoaz, care îți evidentiază aşa de bine ochii, tarta cu fructe de pădure, ultimul film de dragoste de la mall.
img_43534. Menține legatura cu familia şi prietenii tăi, ei sunt cei mai importanți pentru tine. O dată ce înaintam în vârstă, constatăm cât de importantă e familia, acele persoane care ne stau alături necondiționat şi deasemenea vechii prieteni.
5. Iartă-ți greşelile trecute şi fii împăcată cu nereuşitele.
6. Pleacă departe, împarte-ți concediul în doua părți. Concediul e sfântimg_4360 şi trebuie profitat de fiecare zi, să vizităm noi colțişoare de lume. Doar aşa ne putem deconecta de la rutina cotidiană şi să fim mai eficiente atunci când revenim la muncă.
7. Enumeră împlinirile din viața ta, fii recunoscător pentru ceea ce ai. Roagă-te şi mulțumeşte Cerului pentru câte daruri ți-a dat: sănătate, o familie, un serviciu, un acoperiş deasupra capului.
8. Fiecare dintre noi avem nemulțumirile noastre, unele defecte, care ne deranjează, încearcă să te accepți aşa cum eşti.
img_43639. Sărbătoreşte când atingi un obiectiv. Prelungeşte gustul dulce al succesului cu o ieşire în oraş cu o ființă dragă.
10. Drept concluzie, eu cred, citind aceste sfaturi, că fericirea în viață provine de la împăcarea cu sine. Ea vine din bucuria micilor plăceri, nu din euforia marilor vise împlinite.

 

Surse foto: sun-hands.ru,

Uscatoare rufe