Diverse

10 fraze pe care o femeie inteligentă nu le va rosti niciodată

Ești femeie inteligentă, așa că ferește-te să rostești vreodată aceste fraze :

Ai fost prea bună pentru el!
..iar el, se presupune, a fost un bou. Astfel de fraze se practică pentru liniștirea prietenelor care au trecut printr-o despărțire. Dar in realitate îi transmiți, de fapt, cu totul alt mesaj: “Ai fost o prostuță, ai pierdut o groază de timp cu un bărbat care nu te merita. Unde ți-o fi fost capul?”. Deci, cu alte cuvinte, ai reușit s-o umilești și mai tare…
 
Arăți extraordinar pentru varsta ta!
Uneori e mai bine să minți, pe bune! Și iată cum o frază neutră ascunde de fapt un alt mesaj : “de fapt ești o băbăciune!”

Încerc, dar nu reușesc!
Da, sună foarte drăguț, cu condiția să fii o școlăriță de 10 ani, nu mai mult! După care e jalnic! Mai bine schimbă tactica, iar dacă nici așa nu reușești ceea ce ți-ai propus, declară-te învinsă și gata! Dar nu te mai victimiza.

Am reușit totul singură!
Imaginea unui armăsar învingător în cursă nu se mai poartă. Asta pe de o parte. Iar apoi, ceea ce ai obținut, nu ai obținut pe o insulă pustie, ci într-o lume plină de alți oameni. Așa că, intr-un fel sau altul, și ei ti-au influențat “victoria”.

Nu-i cinstit!
…și nu-i niciun inorog prin jur…ce ciudat!

Posibil, voi spune o prostie, dar…
Hai, umilește-te până la capăt! Desigur că vei spune o prostie, cum altfel, după o astfel de introducere?!?sau poate vrei să-ți spui doar părerea? Atunci de ce simți nevoia să-ți previi interlocutorul că sigur va fi o prostie?..

Doar ți-am spus!
Da, desigur, ești cea mai deșteaptă, iar toți cei din jur, niște proști, care nu te-au ascultat. Nu prea e ok să faci astfel de reproșuri indirecte!

Vai! Am trecut și eu prin așa ceva!
Această frază este acceptată, dacă prietena îți povestește cum nu a reușit să returneze o pereche de pantofi comandați pe net. Experiența ta îi va fi chiar utilă. Dacă însă ea îți povestește despre o problema personală, nu e cazul să-ti poveștești propria viață, căci prietena ta are nevoie s-o asculți tu pe ea, nu ea pe tine.

Ce naiba îți faci probleme inutil?
Singurul lucru care ne împiedică sa răspundem la o astfel de întrebare este politețea. De fapt, răspunsul ar fi “Cine naiba îti dă ție dreptul să evaluezi problemele altuia?!?” Chiar așa, cine?

Dar tu mă iubești pe mine?
Credem că-ți dai si tu seama că e o poluare sonoră inutilă, da? …
Sursa : cosmo.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate