Copii și tineri

Youpeeeee! Vine barzaaaaa!!!!

Momentul în care barza ne dă de știre că urmează să ne viziteze este fără îndoială unul dintre cele mai speciale momente din viața unei femei. Un test de sarcină pozitiv este urmat de reacții dintre cele mai diverse. Prima care află este, firește, viitoarea mămică, iar pe locul doi se situează de regulă jumătatea sa de viață. Dar nu este întotdeauna așa! Cum la fel de diferite sunt și reacțiile viitoarelor mămici atunci când află vestea cea mare! Să vedem ce spun vedetele!

1. Laurette Atindehou(manechin): de27fca4-3bc4-4278-865a-6b804f6f8562“Primul lucru a fost sa incep sa plang, apoi au navalit sentimentele de frica, amestecată cu fericire. Frica, pentru ca era un lucru nou si nu stiam cum o sa ma descurc in postura de mama.

2. Sore: unnamed“Primul lucru, după ce am citit testul, a fost să văd, în câteva secunde,  cum voi fi gravidă, cum voi naște și cum va crește… A fost foarte emoționant!”

3. Daniela Gyorfi: 37b95fe9-275c-4424-85af-2dee80775521“ Am fost la un control ginecologic pentru analize și așa am aflat că sunt însărcinată. Avusesem câteva sarcini pierdute, așa că mi-a fost un pic teamă de următoarele săptămâni, dar am primit încurajări de la familie și prieteni care mi-au fost aproape.
Primul lucru a fost să o sun pe mama și să-i spun, apoi am vorbit cu George. (fetița Maria)

4. Oana Roman:  7c5f0c4a-80bd-490a-bd61-2796ac3f34c6“ Primul lucru a fost să o sun pe prietena mea cea mai bună să îi spun și să ne sfătuim cum să-i fac o surpriză lui Marius. Seara, când Marius a venit acasă, l-am pus să inchidă ochii și i-am pus în palmă testul de sarcină, apoi am deschis amândoi o sticlă de sampanie

5. Alina Sorescu02977b3d-910a-4376-9f94-f41632376486Când am aflat de prima sarcină eram acasă și mi-am făcut un banal test. Și a ieșit pozitiv. Era și Alexandru cu mine și am dat fuga la el să îi împărtășesc vestea. Trebuie să recunosc că nu eram pe deplin convinsă la început, pentru că celebra liniuță numărul 2 nu era foarte vizibilă. Așa că am mai făcut vreo două teste, după care mi-am sunat doctorița. Ea m-a îndrumat să fac rapid și un test de sânge pentru a avea certitudinea. Când am rămas însărcinată a două oară, am scurtat drumul și ca să evit orice suspiciune, m-am dus direct la clinică pentru testul de sânge. Și i-am spus întâi de toate Carolinei, fetița mea cea mare 🙂 Ea având atunci cam 1 an și 10 luni a “știut” să țină secret până a sosit și tati, ca să-i spunem împreună. Evident că ambele momente au fost cu lacrimi de bucurie… A avea copii e până la urmă cel mai frumos lucru pentru o femeie și pentru o familie.

 

Uscatoare rufe