banner marshal garden
Frumusețe

Unghii șic pentru toamna lui 2019

Toamna nu este un motiv pentru a deveni plictisite, ci o excelentă ocazie de a experimenta noi tipuri de manicură. Nu e cazul să va blocați pe culorile închise și pe modele conservatoare, încercați ceva nou!

Să începem cu stabilirea culorii. Între cele foarte populare se numără: cele pastel, roșu, bordo, negru, metalic. Iar pentru a obține un design și  al unghiilor , combinați curajos culorile și trendurile!

Am făcut, pentru  voi, o selecție a unor modele interesante, propuse de revista ucraineană hochu.ua . Studiați-le și…inspirați-vă!

 

Manicură modernă, cu modele abstracte

Abstractul este modalitatea perfectă de a sparge rutina manicurii tale de zi cu zi. Puteți imagina floricele, frunzulițe sau să vă jucați cu punctele și cu figurile geometrice. Iată câteva modele de pe contul Instagram Nail master @mariia_filonova.1.

O manicură vie, pentru o toamnă liniștită

Nu ascundeți prea departe lacurile țipătoare. Iată ce variante ne oferă Nail master @victoriapugina_nails.

Un design al unghiilor …semitransparent

Manicura semitransparentă este unul din trendurile acestui sezon, care se păstrază. Puteți combina oja cu diferite nuanțe, glitter sau alte elemente la modă. Iată de unde vă puteți inspira :  Nail master @alina_karpova20.

Culorile închise participă și ele la look-ul nostru de toamnă!

Ele nu îneamna neapărat “tristețe și plictiseală”. Căci le puteți adăuga strălucire! Astfel de detalii sunt cele care reprezintă cireașa de pe tort!

French manicure, varianta de toamnă!

French manicure este manicura care se potrivește în orice ocazie. Iată cateva variațiuni pe aceeași temă:

Un design delicat pentru unghiile voastre

Nuanțele deschise în manicură conferă purtătoarei delicatețe. Adăugați puțină strălucire sau alte elemente la modă, după pofta inimii.

 

O propunere inedită, cu desene și autocolante

Alegeti o manicură creativă, cu desene și abțibilduriСделайте креативный маникюр с наклейками или рисунками. Designul dePinde de imaginația voastră. Iată de unde să vă inspirați: Nail master @taniaxolosta.

Un design de unghii original

Încercați să adăugați la modelul ales niște fețe abstracte și forme geometrice. Acesta este un trend foarte popular, folosit nu numai în manicură.

 

Femei de 10 pe Facebook