Frumusețe

O gură de oxigen …hiberbaric!

 

Tratamentul cu oxygen Hiberbaric este un tratament facial utilizat în cele mai exclusiviste clinici şi centre de frumusete din lume. Principiul de funcţionare se bazează pe infuzia în profunzime cu oxygen în straturile dermale  ale tenului. Tratamentul este unul revoluţionar non –invaziv destinat tratării ridurilor, acesta înlocuind cu succes tradiţionalele tratamente invazive cu substanţe active precum botox, acid hialuronic.

Tratamentul cu oxygen hiberbaric sau Tratamentul Madonei aşa cum mai este denumit îl recomandîm astăzi tuturor femeilor 10.

In urma tratamentului vom avea o piele netedă, luminoasă, elastică, ridurile dispar încet iar cearcănele vor dispare definitiv. Oxigenul repară chiar şi tenul acneic grăbind vindecarea leziunilor sau a imperfecţiunilor.

In filmuleţul pregătit pentru voi o să înţelegeţi exact procedura simplă şi rapidă prin care se introduc: ser pe bază de acid hyaluronic, collagen şi elastină, fiole de hidratare, aloe vera. Acesta este pulverizat pe întreaga suprafaţă a pielii iar apoi cu instrumentul denumit aerograf se indroduce direct în piele. Combinaţia de oxygen, vitamine şi minerale este perfectă pentru piele. Toate sunt împotriva îmbătrânirii.

Procedura durează maxim 30 de minute după care puteţi să vă vedeţi de programul stabilit în continuare.

 

Rubrică susținută de: DIAMOND SALON

 

Femei de 10 pe Facebook