Călătorii Timp liber

Un concurs de 10, un premiu de 10!

Emisiunea “Femei de 10, Barbati de 10” a făcut de-a lungul primul sezon multe călătorii cu telespectatorii ei prin diverse teme cât se poate de interesante. Unii au avut însă noroc și au călătorit la propriu, datorită concursului de fotografii inedite, din vacanță, lansat pe pagina oficială a emisiunii. Un numar impresionant de fani din toate colțurile țării și de toate vârstele s-au înghesuit să își arate fotografiile năstrușnice. Una singură a câștigat însă. Femininul folosit înainte se referă aici și la fotografie, și la câștigătoare. Pentru că este o ea. Monica Oprea se numește. Monica a fost deschisă să ne povestească și nouă experiența ei de femeie de 10 peste hotarele țării: “Cele 3 zile la Salzburg au fost un bun pretext pentru o vacanță mai lungă.

Am ales plimbările prin oraș până la ora 10 și după ora 18, când străzile erau mai libere și ne puteam bucura efectiv de atmosfera unui orășel superb  de munte.

Casele lui Mozart m-au dezamăgit puțin. Lume multă și niște povești întortochiate scrise pe pereți. E trist că a locuit într-o casă care a luat foc și clădirea este o reconstituire ca în vremurile lui.

Pe Mozart l-am găsit mai bine într-un concert la Palatul Mirabel.

La vremea prânzului am fost la Grădina Zoologică care este minunată. Sunt animale diverse și totul este interactiv (bineinteles că nu și animalele cele mai periculoase).

Foarte frumos a fost și turul gradinilor și jocurile de apă de la Palatul Hellbrunn. Chiar și ghidul avea ceva malefic iar farsele pe care le făcea stârneau un val de râsete.

În mod sigur Salzburgul merită chiar mai mult de trei zile dar noi am încercat să ne bucurăm de fiecare minut.

Cei de la Danube Marketing au fost foarte draguți și au acceptat să mergem și cu fiica noastră de 16 ani. La hotel au fost foarte amabili și chiar nu au fost nici un fel de probleme. Hotelul era la o trecere prin munte de centrul orasului și ne-am mișcat foarte bine pe jos. Am avut și Salzburg card pe care l am folosit la maxim. O croazier cu vaporașul pe muzică de Mozart și la sfârșit vals-ul vaporașului a fost minunat.” 

Și pentru a ne întărâta să participăm pe viitor la concursurile emisiunii, Monica ne-a trimis o serie de fotografii minunate din vacanța ei.

Multumim pentru sprijun Danube Marketing si Oficiului de Turism Salzburg.