Show TV

Tu ne pui nota!

Dragii noștri, ați votat și vă mulțumim! Da…știm, emisiunea noastră nu este plasată chiar în cel mai fericit moment al zilei, dar, totuși, ne bucurăm că, așa puțini câți sunteți pe acasă sau, mă rog , în fața televizoarelor, foarte mulți ne-ați ales pe noi! Iar cei care nu ați apucat să vă uitați dimineața, la televizor, ați văzut acum, cu siguranță, ce teme interesante am dezbătut, în acest prim sezon al emisiunii noastre și ce invitați -unul și unul – ( de fapt, unul și UNA!😊) au combătut în acest adevărat „război al sexelor”!
Vă mulțumim, așadar, pentru votul dumneavoastră! Clasamentul a fost intocmit și, așa cum ați dorit, cele mai incitante emisiuni vor fi reluate, începând de săptămâna viitoare.
Iar noi…. E mult spus ” intrăm în vacanță”! De fapt, începem pregătirile pentru noul sezon. Care, cu siguranță, vă va aduna , în număr și mai mare, în fața micilor ecrane. Doar sunteți telespectatori de 10, nu?
Până atunci însă, să aveți un final de an tihnit, Sărbători minunate și un nou an care să vi se asorteze perfect: adică să fie fericit și frumos!
Echipa ” Femei de 10, Bărbați de 10″

Și acum, iată topul emisiunilor, întocmit de dumneavoastră:

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Felicitari prezentatorilor, felicitari realizatorilor!! In sfarsit…… am gasit o emisiune de divertisment care sa ma atraga, care ma incanta, care ma ajuta sa invat din greselile unora, care-mi aduce noutati, curiozitati si cate altele….. Imi pare rau ca nu pot intra in direct cu voi pentru ca, eu locuiesc in Vancouver, fiind diferenta de ora, dar inregistrez emisiunea, si o vad in realuare,
    Mircea si Marina sunteti prezentatorii de nota 10, cu multa experienta, cu mult sarm, cu multa inteligenta si frumosi, iar subiectele variate si interesante. Va iubesc, va multumesc si va doresc la cat mai multe emisiuni. Pentru mine sunteti pe primul loc in genul acesta de emisiuni cu care ma incantati zilnic.
    Va doresc mult, mult success, multe emisiuni frumoase, multe vise implinite, multi ani incununati de aplauze si aprecieri de nota 10!

    • Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri! Vă dorim un an frumos și plin de bucurii!