Diverse

Testează-ți inteligența!

Vârsta minții este un termen relativ. Ca și în cazul sufletului, poate să nu fie identică cu vârsta biologică. Femeide10.ro vă propune un test amuzant pentru a vă testa vigilența și eficiența minții voastre. Singurul lucru pe care să îl faceți este să răspundeți la cele 7 întrebări cât puteți de repede.

7. Ce greșeală au în comun cele 2 fotografii?

6. Câte găuri are acest tricou?

5. Cum ai denumi acest copac?

4. Poți găsi greșeala din imaginea de mai jos, în 5 secunde?

3. Vezi un copil ascuns în aceasta imagine?

2. Care linie este mai lungă?

 

1. Îl vezi pe Mike Wazowski?

Răspunsuri:

7. Dacă încă nu ți-ai dat seama, întoarce fotografia invers. Vei observa faptul că ochii și buzele sunt așezate invers, dar mintea noastră nu sesizează imediat acest aspect datorită obișnuiței de a vedea aceste trăsături în poziția cunoscută.

6. Întrebarea nu se referă la ce găuri exact. Astfel, răspunsul corect este: 8: la gât, mânecile, la baza tricoului, plus cele din mijloc, care sunt pe ambele părți.

5. Dacă ai observat pasărea camuflată pe copac, ai câștigat provocarea legată de alegerea numelui. Dacă nu ai văzut-o, privește cu atenție încă o dată.

4. Greșeala constă în faptul că apare cuvântul “spot” de 2 ori.

3. Dacă urmăriți ramurile subțiri ale copacului, veți observa conturul unui copil în poziția fătului, cu picioarele și degetele de la picioare în dreapta imaginii iar capul spre stânga.

2. Linia A este mai lungă, firesc. Credeai că este prea simplu să fie adevărat? Încercuind litera B din imaginea anterioară, am dorit să vă testăm vigilența. Introducerea voită a elementelor perturbatorii a dus la un rezultat uimitor: 75% din subiecți au ales răspunsul greșit referitor la lungimea liniei.

  1. Priviți mai jos unde era ascuns Mike Wazowski!

 

Rezultate:

Dacă ți-a luat mai puțin de 20 de secunde să răspunzi la fiecare întrebare, ai o minte ageră, tânără, care poate aborda o problemă din mai multe unghiuri.

Dacă ți-a luat mai mult de 20 de secunde sau dacă nu ai rezolvat toate punctele, înseamnă că ai mintea unei persoane mature. Îți este greu să te detașezi și să vezi dincolo de ceea ce este evident și nu te adaptezi ușor schimbărilor.

Dacă ai răspuns sub 5 secunde la fiecare întrebare, mintea ta este precum a unui copil mic, ceea ce este un rezultat excelent. Observi imediat și cel mai mic detaliu  și te adaptezi foarte ușor noilor împrejurări.

Sursa: Brightside.me

Uscatoare rufe