Diverse Sănătate

Spune-mi ce grupă de sânge ai, ca să-ți spun cât de bună ești în așternut!

Credeți sau nu, e treaba voastră, însă din cele mai vechi timpuri se spune că felul nostru de a fi, comportamentul nostru, ba chiar temperamentul se află într-o legătură directă cu grupa de sânge careia îi aparținem. Oamenii de știință americani au efectuat un studiu pe un eșantion de 3000 de femei și au ajuns la concluzia că însuși comportamentul sexual al femeii depinde de sângele său! Site-ul cluber.com.ua vă împărtășește rezultatele acestui studiu, pentru a putea determina singure dacă această regulă se aplică și în cazul dvs.

Femeile din grupa 1 de sânge

Sunt femei pătimașe, dar cu o voință ieșită din comun. Ele sunt image“tigroaice” în pat, sunt neobosite, au un apetit sexual foarte mare. Le plac jocurile, însă nu e ușor să le cucerești. Ii cam domină pe bărbați, în așternut, făcând ce vor din ei. Sunt destul de reținute cu alți bărbați, preferând să-și păstreze întreaga energie pentru soții lor, cărora le sunt fidele și pentru care rămân la fel de dorite și neprevăzute chiar și după decenii întregi de relație.

Femeile din grupa a doua de sânge

Se află la polul opus față de precedentele. Sunt femei de carieră, pe care sexul le interesează numai în măsura în care le aduce un câștig. 200245639-001Sunt preocupate mai mult de ele însele, dar se lasă răsfățate și au grijă să-și satisfacă partenerul din teama de a nu-l pierde. Sunt o combinație de sânge rece și spirit calculat, ceea ce le generează destule succese în afacerile lor. Nu calcă strâmb și nu caută să inoveze, în așternut. Sunt, adică, monotone. Sunt foarte greu de satisfăcut din punct de vedere sexual, dar nu pentru că ar fi “nesătule”, ci pentru că sexul le lasă reci.

Femeile din grupa a treia de sânge

Femeile din aceasta grupă nu acordă o importanță aparte sexului în viața lor, deși în principiu le place sexul. Cunosc în detaliu aspectele legate de acesta și, la momentul oportun, știu să-și satisfacă imagepartenerul. Stiu să simuleze la perfecție un orgasm. În așternut joacă rolurile cele mai diverse: de la călugărițe rușinoase, la amazoane pline de patimă. Întreaga lor viață e o joacă, în care aceste femei se simt precum peștele în apă. Nu sunt devotate unui singur bărbat, schimbă cu ușurință partenerii, doar este lipsită de prejudecăți. Însă această schimbare permanentă a partenerilor nu are ca scop descoperirea idealului în materie de sex, ci pur și simplu satisfacerea curiozității.

Femeile din grupa a patra de sânge

imageSunt femei sensibile, care stăpânesc toate secretele vieții sexuale, până în cele mai mici detalii. Sunt capabile să dezinhibe orice bărbat, vindecându-l de complexe. Sunt femei care ating ușor orgasmul și știu să îndeplinească dorințele sexuale ale oricărui bărbat, căci le place să experimenteze. Tratează cu seriozitate viața de familie, în principiu sunt soții fidele și le place să le ofere senzații nebănuite partenerilor, privind cu bucurie la felul în care aceștia sunt satisfăcuți.

 

Surse foto: astrostar.ru, nakonu.com,grebenka.com, olybvi.ru, wtalks.com

Uscatoare rufe