Diverse

Spune-mi cum arăți, ca să-ți spun ce caracter ai!

Caracterul omului comportă o sumedenie de componente, nu e nicidecum static și nu e deloc simplu. Îți trebuie mult timp ca să descifrezi caracterul cuiva. Fizicul te poate ajuta însă să-ți faci o primă impresie asupra caracterului.

Analizați, în primul rând, felul în care se îmbracă cineva. Se îmbracă cu gust? Pretențios? Șochează? Exhibiționismul, curajul , spiritul independent, originalitatea, dorința de a fi în centrul atenției pot fi deduse din felul atipic în care se îmbracă cineva.
Fiți atenți și la interpretări. Spre exemplu, un costum modest vorbește despre un spirit suspicios, închis, despre un om fricos și prudent, despre înclinația lui către a manipula și chiar către tiranie. Sau poate ascunde un bogat univers interior, care nu dă doi bani pe aspectul exterior.

Analizați cu atenție și accesoriile. Aici un indicator important îl reprezintă cumpătarea și oportunitatea. Exagerările dovedesc dorința de glorie a purtătoarei sau o oarecare inadaptabilitate. Lipsa accesoriilor sau discreția lor vorbesc fie despre neștiința de a le alege, fie despre simplitatea purtătoarei, despre caracterul ei liniar și despre lipsa de importanță pe care o acordă detaliilor.

Acordați o atenție sporită mimicii și gesturilor, în special în acele situații in care persoana respectivă se comportă firesc și nu încearcă să impresioneze pe nimeni. Când cineva gesticulează larg, este un extrovertit și o fire expresivă. Gesturile reținute vorbesc despre un om nehotărât.

Priviți acum partea de sus a feței. Spre exemplul, linia sprâncenelor vorbește despre tăria de caracter, despre energiile interioare și despre înclinația respectivului de a duce la bun sfârșit treaba de care se apucă.
O frunte turtită vorbește despre o înclinatie către domeniul tehnic, iar o frunte dreaptă – dimpotrivă : o bună relație cu oamenii.

Haideți să studiem dispunerea ochilor. Dacă ochii sunt apropiați, avem de-a face cu un om hotărât, care se poate concentra cu ușurință și este foarte precis. Ochii depărtați vorbesc despre o fire visătoare.

Pomeții proeminenți îi sunt proprii unei persoane căreia îi place riscul. Obrajii lați aparțin unor oameni încăpățânați, siguri pe ei și cu care nu are rost să te contrazici.

Priviți acum nasul. Se consideră că un vârf rotund, cărnos al acestuia demonstrează o fire deschisă, binevoitoare, iar un nas ascuțit – o fire suspicioasă. Nasul coroiat este semnul oamenilor inteligenți, este propriu firilor mercantile sau cu orientare materialistă. Nasul cârn vorbește despre naivitate și despre un caracter romantic.

Așa că priviți-vă cu atenție “nou veniții” în peisaj : felul cum arată vă dezvăluie, dintr-un foc, multe lucruri care vi se vor confirma ceva mai târziu!

 

 

Surse foto: soulpost.ru, gaicine.ge

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.