Modă

Șoc în lumea modei : Melanie Trump nu a fost inclusă în lista celor mai stilate femei, iar Brigitte Macron DA!

 

În ultima vreme, criticii de modă comentează intens scandalul iscat în urma unei situații inedite : Prima doamnă a Americii, Melanie Trump nu a fost inclusă în lista celor mai stilate personalități, din care face parte și predecesoarea sa, Michelle Obama și, mai nou, concurenta sa din Franța, Brigitte Macron. Iată, mai jos, culisele scandalului:

Nu cu mult timp în urmă, revista americană Vanity Fair a publicat o listă a celor mai stilate personalități. Pe lângă numele de senzație de pe listă, presa comentează și absența de pe aceasta a Primei Doamne a SUA, Melanie Trump, în vârstă de 47 de ani, deși ea este clienta permanentă a tabloidelor, care dedică spații importante ținutelor sale.
Iar dacă Melanie Trump lipsește de pe această listă, este prezent în schimb cuplul prezidențial din Franța : Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte. Și asta în condițiile în care cele două doamne sunt concurente, în materie de stil.

Și mai este un element care toarna gaz pe foc : lista îi numește și pe Michelle Obama (53 de ani) și pe soțul său, fostul președinte al Statelor Unite!


Cum se va “lupta” Melanie Trump cu o asemenea nedreptate nu știm, însă nu putem uita cât de răzbunătoare a fost ea, la adresa designerilor care au boicotat-o! Așa că, dacă suntem în situația unei provocări polirtice, înseamna că este o reacție la atitudinea Primei Doamne.
Dincolo de toate aceste “jocuri” nu putem să nu fim de acord ca Melanie Trump știe să se îmbrace și arată divin! E pacat că politicul își vâră coada până și în lumea modei!

Așteptăm cu interes derularea evenimentelor. Vom mai nota că, din lista respectivă mai fac parte Rhianna, Cate Blanchett, Charlotte Gainsbourg, Iar dintre barbați Roger Federer, Lebron James, Harry Styles, ș.a.

Sursa : hochu.ua

Femei de 10 pe Facebook