Frumusețe

Secretul superbei Salma Hayek : cum de are o astfel de talie, fără diete și fitness?!?

 

La începutul acestei luni, celebra actriță mexicană ( devenită americană! ) Salma Hayek a împlinit 51 de ani. Arată impecabil, la această vârstă și, se pare că frumusețea ei nu este rodul unor diete miraculoase sau al unui timp îndelungat, petrecut în sălile de fitness. Artista a făcut o dezvăluire, în acest sens, pe contul său de Instagram .
“ Dacă îți place și ție, la fel ca mie, să mănânci, pentru a arăta ideal învață să-ți sugi burta! “- a scris Salma, provocând o adevărată furtună virtuală.

Fanii săi au reactionat în cele mai diferite feluri la acest exces de sinceritate. Unii o susțin pe actriță, acceptând că dietele și fitness-ul nu trebuie să fie un scop în viață, alții și-au exprimat dezamăgirea, căci au fost convinși că talia de viespe a Salmei este un dar de la natură, nu un “șiretlic”!

 

Trebuie să vă mai spunem că Salma Hayek nu este adepta dietelor crâncene și nici a antrenamentelor din sala de fitness. Ea este convinsă că frumusețea trebuie să fie armonioasă și să nu o limiteze pe femeie în tot ceea ce face în viață.

Foto: Инстаграм

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate