Ea și El Povestea mea

Să-mi denunț sau nu soțul?…

Stimati realizatori ai emisiunii “Femei de 10, bărbati de 10”!

Traiesc o drama. Linistea mea interioara s-a prabusit, pare ca traiesc un cosmar nesfirsit,din care nu reusesc sa ies.. Am un vis care ma bintuie, de fapt un cosmar,care-mi tulbura nu numai noptile, ci chiar si zilele..
Totul a inceput in aceasta primavara, cind ma intorceam , cu familia , din Ardeal, unde-mi petrecusem citeva zile la socrii mei. Era noapte. Octavian era la volan, eu – in dreapta lui. In spate,dormeau copii. Vremea era imposibila: ploua cu galeata si era frig, insa eu am insistat sa plecam, totusi, la drum, caci a doua zi fusesem convocata, de urgenta, la firma…
Octavian rula cu viteza regulamentara. E un sofer foarte bun, uneori exagerat de prudent. Tocmai depasisem Timisul de Jos si, recunosc, il tot bateam la cap sa apese mai tare pe acceleratie. M-a si repezit, de vreo doua ori, si aproape ca ajunsesem sa ne certam de la asta. In soapta, ca sa nu trezim copiii. Apoi, inevitabilul s-a produs.. O silueta intunecata ne-a aparut in cale si Octavian n-a mai avut timp sa o evite. A intrat in plin. O bufnitura, scrisnet de frine, apoi o liniste mormintala.. Am iesit amindoi din masina. Un tinar,plin de singe, zacea in santul de la marginea soselei, unde-l proiectase masina noastra. L-am privit, ingroziti, apoi, ca teleghidati, ne-am urcat in masina si am plecat mai departe. Restul drumului l-am parcurs intr-o tacere deplina. A doua zi, la Stirile de la ora 5 , imaginile au prezentat un barbat de 23 de ani, lovit, in noaptea trecuta, de catre un sofer iresponsabil, care a disparut de la locul accidentului. Tragedia se petrecuse in zona localitatii Timisul de Jos..
De atunci a trecut, iata, aproape jumatate de an, fara ca noi sa fi vorbit vreodata ,intre noi, despre cele intimplate. Octavian pare a fi depasit momentul cu bine: si-a reluat serviciul, ce ocupa de copii, ma ajuta in gospodarie, merge la tenis si lucreaza la una din inventiile sale.. Eu insa pot spune ca, din acea noapte, nu mai sunt om. In fiecare noapte, chipul insingerat al acelui tinar imi apare in vis, si o voce de departe,vocea lui pesemne, ma intreaba, cu timbru stins: sunteti fericiti?..Noapte de noapte,acelasi vis..Acelasi chip,care ma bintuie.. Am momente in care imi vine sa ma duc la politie si sa spun adevarul. Dar,oare, are vreun rost sa-mi nenorocesc familia? Ce vina au copiii mei? Pe acel tinar, fie-i tarina usoara, oricum nu-l mai poate readuce nimic la viata..
In fiecare zi ii cer iertare lui Dumnezeu si-l rog sa-mi dea sfatul cel bun..Dar, iata, zilele trec si eu tot nu stiu ce sa fac?
Dumneavoastra ce-ati face in locul meu?

 

Cu pretuire,
Dora

 

Nota redacției: Cazul telespectatoarei noastre ne-a impresionat foarte mult. L-am programat, spre dezbatere, pentru prima săptămână a noului sezon al emisiunii noastre. Momentan, facem demersuri pentru a o convinge pe semnatara rândurilor de mai sus să accepte prezența sa in emisiune, chiar și cu protejarea identității sale.

 

surse foto: peterbatanov.wordpress.com, shedoesthecity.com