Ea și El Pe canapea

Primăvara începe cu Ea!

Începând ușor cu degetele de la picioarele dezghețate. Urcând mai apoi către coapsele moi și petrecute în trupul amorțit de șoaptele unei ierni aproape încheiate. Continuând cu bustul învelit în doi. Primăvara începe cu Ea. Fie că e mamă, soție, iubită sau toate la un loc. Pe mame nu le vom uita niciodată. E ca și cum ne-am uita pe noi în tropotul ființei. Mereu recunoscători unui chip angelic ce a trecut prin chinurile facerii primordiale. Soția o iubim si o contemplam sub voalul adorat, în trecut, de chipuri bucuroase și senine. Iubitele se cuceresc în fiecare zi ca mai apoi să ne devină tot soții. Pășind împreună și fără grabă pe drumul bătătorit de fin în promisiuni ce se adeveresc aievea.

Femeia nu se iubește doar de 8 Martie. Și pentru că ne-am apropiat atât de elegant de săptămana ce urmează, eu zic să le iubim mai mult. 🙂 Primăvara începe cu voi. Și nimeni nu-și dorește să se termine. Iar dacă i-ai cules o floare, să nu uiți că cea mai gingașă rămâne … Ea! Ziua femeii e în fiecare zi, ceas sau clipă.

Atunci când cel mai frumos mărțisor nu e piatra ce o poartă-n piept, ci zâmbetul pe care-l poartă-n suflet.

La Mulți Ani, Femeie! Tu meriti totul și încă ceva în plus! 🙂 

________________

Primăvara începe cu Ea! Fă-i un cadou din suflet! Cel mai frumos mărțisor! Pentru că anul acesta nu se mai poartă mărțisor! Se poartă, „cărțisor”! 🙂 Comandă cartea Iubind-o pe Ea! Se va bucura! Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.