banner marshal garden
Nutriție

Plăcintă cu pui și legume. Pregătește-te să-ți dai gata musafirii!

 

Dacă vrei să-ți răsfeți prietenii sau membrii familiei, ia în calcul și rețeta de mai jos. Plăcinta cu pui și cașcaval va deveni felul principal pe masa ta, atât în zilele festive, cât și în cele obișnuite! Dar să fii pregătită, ți se va cere întotdeauna o porție în plus!
Carnea de pui este elementul de bază al umpluturii sale. In plus, aceasta se combină excelent cu o groază de alte elemente, ceea ce face ca rețeta de mai jos să fie doar un punct de plecare. Mai departe…puteți să fabulați cât doriți si să inovați, pe tema dată!

Ingrediente:

300 g file de pui
50 g făină
două ouă
150 g lapte
50 g cașcaval bun de ras
un dovlecel, nu prea mare
1/2 lingurițe praf de copt
condimente ( piper, oregano, amestec de ierburi)
sare

Mod de preparare

Fierbe fileul de pui, răcește-l și taie-l mărunt. Rade cașcavalul. Bate bine ouăle, adăugând sarea și laptele. Apoi adaugă făina, condimentele și praful de copt, având grijă să obții un aluat nu foarte vârtos.
Adaugă în cocă fileul de pui și cascavalul ras. Amestecă bine și toarnă totul în tava pentru copt. Taie deasupra rondele de dovlecel.
Introdu tava în cuptor și coace plăcinta 35-40 de minute, la o temperatură de 200 grade, până se va forma la suprafață o crustă aurie.

image

Ceea ce este extraordinar, la această plăcintă, este faptul că are un conținut caloric scăzut și poate fi lesne considerata ca fiind o mâncare dietetică.

Sursa: takprosto.cc

Femei de 10 pe Facebook