Frumusețe

Părul ombre nu dispare nici anul acesta!

După atâtea culori de păr intense, nuanțe de  curcubeu și neon, 2018 vine să facă curățenie în paleta de culori și propune nuanțe mai discrete.

Păstrarea culorii noastre naturale este trendul care ne bucură cel mai tare pentru că presupune mai puține vizite la salon: aceasta este pusă în valoare doar cu ajutorul unor șuvițe luminoase pentru a-i da dimensiune.

Si DA, ai  ghicit: tehnica balayage nu dispare nici anul acesta. 🙂

Părul ombre sau balayage este in continuare printre cele mai populare tendinte in materie de colorare a parului . Motivul? Arata extraordinar de bine pe orice tip de par, este usor de intretinut si poate fi purtat mult timp dupa schimbarea de look – cu cat parul creste mai mult, cu atat el va arata mai bine.

Cu toate acestea, cred că e important să porți culoarea care te face să te simți bine.  Acest lucru sigur se va transmite și în exterior.

Ombre poate fi, in egală măsură, subtil și extravagant. Stilistul tău își poate da frâu liber creativității combinând ombre cu tehnica balayage pentru a obține un look unic și deosebit.

Și nu uita: Apelează la produse de îngrijire pentru protecția culorii, ca să te bucuri mai mult timp de super părul tău!

Pentru mai multe detalii accesați: https://www.facebook.com/hairmeup.ro/

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.