Modă

Pantalonii sezonului rece 2022-2023 ( I) : Pantalonii în carouri

 

Cândva pantalonii erau purtați numai de bărbati. Vremurile s-au răsucit cu susu-n jos, iar acum se consideră că orice femeie care se vrea a fi la modă, trebuie să aibă în garderoba sa cel puțin trei modele : pentru purtatul zi de zi, pentru sufletul său și pe ntru situațiile deosebite din viața sa. Pantalonii care sunt la modă în acest sezon rece vă vor bucura prin diversitatea lor, aceasta referindu-se atât la diversitatea modelelor, dar și a materialelor și culorilor, ceea ce le va oferi  tuturor adeptelor unor stiluri diferite să fie în trend. 

   Astăzi vă vom recomanda PANTALONII ÎN CAROURI. 

   Designerii continuă să experimenteze croieli, culori, materiale și printuri, păstrând interesul femeilor in ceea ce privește carourile. Pantalonii în carouri sunt asociați stilului aristocratic. Dacă însa nu știm cu ce să-i asortăm, s-ar putea s-o dăm în bară, arătând chiar penibil! 

Trebuie să reținem câteva elemente de bază: 

Indiferent de culorile ce compun carourile, un astfel de model se potrivește cel mai bine unor croieli simple. Vizual, carourile contribuie întotdeauna la creșterea volumului, de aceea femeile cu șolduri generoase trebuie să opteze pentru carouri mărunte. Partea de sus nu e greu de combinat, în cazul pantalonilor în carouri. Îi puteți purta cu o cămașa, cu un tricou, cu o helancă sau cu un pulover, având toate una din culorile de bază ale carourilor sau o culoare neutră, pastelată. 

Puteți crea un ansamblu cu sacou sau cardigan având un print asemănător, creînd un soi de costum clasic, in carouri. 

În ceea ce privește încălțămintea, în funcție de situație puteți opta, cu curaj, fie spre clasicele “bărcuțe”, fie pentru pantofii sport sau chiar bascheți.

Iată, în final, câteva sugestii :

g
Sursa : modnaya-krasivaya.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate