Frumusețea femeii Diamond Modă

Oamenii buni strălucesc oriunde

berkeleywellness.com

Am crezut mulți ani că oamenii nu pot fi decât buni, că nu există oameni răi, doar sunt greșit înțeleși… Am aflat, cu timpul, că nu e așa, că oamenii sunt diferiți și unii pot fi foarte răi…

Oamenii buni, oricât de ,,mici” ar fi, strălucesc. Fie că e casier la hypermarket, medic de familie sau consilier la agenția de turism, un om bun va face bine. Va fi amabil, atent, empatic, generos cu zâmbetele, te va face să te simți bine, pur si simplu. Dacă urcă pe scara socială, nu uită de unde a pornit. Dacă i se dă o funcție importantă, se va folosi de toată puterea să facă și mai mult bine, cât mai multor oameni din jurul lui. 

Oamenii buni vor oferi mereu experiențe memorabile celor de lângă ei, pentru că, în general, ne amintim cum ne-am simțit, ce ne-a facut ziua frumoasă și, mai ales, cine. 

In schimb, ceilalți, cu cât urcă mai sus, cu atât mai periculoși  devin. Pentru că primesc mai multă putere să influențeze, să decidă, să facă rău. 

Oamenii buni sunt mai frumoși. Se încarcă pozitiv din bucuria pe care o aduc ei înșiși și nici nu se grăbesc să îmbătrânească. 

Au mereu de dat un zâmbet, o vorbă bună, o încurajare… Fiți buni! 

Oamenii buni, oriunde sunt, strălucesc!

Rubrică susținută de: 

Foto: berkeleywellness.com